HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
話咁快就推爆咗第三個帖,歡迎各位浸大國際學院嘅同學繼續喺呢個post傾計,不論係咩話題都無任歡迎

同埋上學期成績已派,唔滿意自己成績嘅巴絲唔好氣餒,下個sem繼續努力
完第一個sem就知ugc無機 好on9

same here
唔好頹繼續努力

same here
唔好頹繼續努力

唉屌我都係
未爆就開定4

same here
唔好頹繼續努力

唉屌我都係

唔好咁快就講泄氣說話 要加油
是旦啦
下個sem要讀Morden Chinese 同 stat
邊個老師會派grade
pe reg太極有無伏
邊個老師會派grade
pe reg太極有無伏

中文仆街科 唔好以為中文就易。個個都死
邊個老師會派grade
pe reg太極有無伏

我b 左 好像好手緊
邊個老師會派grade
pe reg太極有無伏

個人覺得Lee hing yu都ok幫學生ge...但上堂就頹d&悶d lor
ps:
利申:
modern chinese B+(但明明份卷好趕禁做完)
sem4 grad完就出黎做野

其實top up係咪幾時都讀得

垃圾top up 唔想讀
邊個老師會派grade
pe reg太極有無伏

預左爛grade爛GPA
岩岩派左3.68 但中英都2左係咪可以唔洗報non豬

屌。讀左咩科可以咁高 有冇中文,ethical
岩岩派左3.68 但中英都2左係咪可以唔洗報non豬

ielts同IGCSE 快啲報
邊個老師會派grade
pe reg太極有無伏

預左爛grade爛GPA

下個sem我都on9咁reg左中文

But stat 失手 得b+

到時出到黎 份份工都要學士起跳 你就唔會話top up垃圾
就算公務員好多都至少要學士畢業

利申hea讀緊topup 明係俾錢買學位

到時出到黎 份份工都要學士起跳 你就唔會話top up垃圾
就算公務員好多都至少要學士畢業

利申hea讀緊topup 明係俾錢買學位

仲有聽講浸大topup多人揀其中一個原因係張cert唔會寫你係CIE出黎 就咁寫浸大 其他好似會寫埋係HKCC CCCU咁樣
睇落冇咁柒 (其實都係柒㗎啦 一search科名就知)
邊個老師會派grade
pe reg太極有無伏

個人覺得Lee hing yu都ok幫學生ge...但上堂就頹d&悶d lor
ps:
利申:

Lee hing yu
A左
個人認為呢科有返咁上下中文底就好易

ps:
利申:

Lee hing yu
A左
個人認為呢科有返咁上下中文底就好易

但佢上堂悶到弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞