[肉酸] 一人一個扮有錢人既行為

712 回覆
2203 Like 196 Dislike
成日去旅行 不過次次都搭UO
其實有部份住獨立屋既搭的士會提早落車,唔想俾人知住邊。
我都想成為嗰啲有錢人
supreme 衫 supreme 帽 supreme 鞋 supreme 襪
識個港女專登遲一個站落扮住私樓
仲有特登買名牌嘅紙袋嚟用
用iPhone
其實有咩扮唔扮有錢 其實係睇個人鍾意將啲錢洗去邊 有人鍾意將所有錢拎去去旅行,又有人鍾意用哂去買衫買錶買車咁。只不過你自己覺到唔鍾意就話人扮有錢

不過扮私樓又真係on9又自卑
唔講好唔好睇先,其實都係現實需要姐,如果間屋細要接新娘,成班兄弟姊妹+影相佬+化妝師+女家屋企人,唔好話玩新郎唔夠位,淨係企都冇位企啦

同埋如果住得遠,成班人騰黎騰去都煩啦,租酒店係方便d
個lv 紙袋霉霉爛爛都仲要繼續用
以前識得有個big4 manager 買左黃埔灣中心扮買左黃埔花園
名牌裝身 真正有錢人你係估佢唔到
其實人地重點都係點解住公屋又唔肯認
要扮住係私樓啫
你地成班人又係度吠乜春呀

不過我覺得住公屋有私樓都唔出奇呀
香港好多公屋富戶,不過正常就唔會講俾你聽咁on9啫
做倫敦金
住半山公屋話自己住半山 又冇錯嘅
但有錢買iqos
關你L事咩 自己冇錢又唔抵得人有錢過你

上淘寶淘一堆車匙返嚟,每日帶住唔同款式周圍去食下嘢,當然食嘢嘅時候要擺喺當眼位置,例如枱面又或者放喺銀包上面,而銀包當然唔可以失禮人,當食完嘢就大嗌"唔該埋單!你哋餐廳有冇車飛"
post ig story係d山頂天台
小弟屋企唔計騎樓、雜物房、衣帽間啲門 都有十五道門
重點係以為自己戴勞好有錢好有品味 入門黑十都覺得好高貴 講其他牌子都話唔識 未聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞