[肉酸] 一人一個扮有錢人既行為

712 回覆
2203 Like 196 Dislike
對住DRC,路易十三樽影相,其實全部都係D客開嘅.
講廣東話扮abc口音
你都on撚9,自己死窮撚葡萄人又話人扮有錢
買完唔撚渣住點飲呀?埋個紙箱包起佢好冇?咁都800幾個upvote on99
識有D女人鍾意扮貴婦
住公屋 搵萬幾
永遠唔會去茶記食野
唔會行葵廣 只會行ELEMENTS...... 不能盡錄
兒登仔見人正皮 個個就跟住正皮
係無乜獨立思考 唔洗咁嬲
1. 同有錢朋友見面會主動影相post fb, 同窮L朋友見面, 唔會主動影相。
2. 去瑞士旅行, post 風景相上 fb, 寫d 9唔搭8野, 但不經意會show隻新買既cheap撈。
買隻假扮真就話柒姐,供隻真都唔得
食乳酪唔奶個蓋
揸BMW 1系十年2手車, 同D唔熟車既女講揸寶馬。
成日開po話要買呢樣買果樣最尾都冇錢買
買啲三千幾蚊嘅鞋同人講話草 然之後原來攞咗去賣
無錢同人講話要買Rolex 成日買啲supreme平野當貴野周圍同人講人哋無錢買 住緊啲垃圾私樓一萬一呎同人講自己好有錢 搭飛機返大陸都要同人講 明天飛了
利申 我去美國嗰時撘ANA 成皮野都冇同人講過
講真果句有錢又點會同你講

九龍站真係唔方便,所以買左名鑄
搭ANA係正路option有咩好講,你話搭Delta就真係值得分享啦
見好多買名牌扮有錢
買hermes袋幾萬蚊話好平好抵
電費交千幾二千蚊就牙痛咁聲
個個月話冇錢, 個個月有新手袋
用bv銀包得罪你咩。
cla 四十幾萬
咁都仲係扮有錢?
連登仔盲屌真係唔洗本
上次啲sales仲話我夠申請張charge卡,覺得無乜用所以無理佢。原來依家唔洗一球,乜真係咁唔受歡迎咩
柒撚到
個post好多人唔識分扮有錢同真係有錢人曬命
兒登仔仲讀緊中學,買杯starbucks 真係要諗過度過
所以咪覺得日日飲一定係扮有錢
搭廉航都叫扮有錢?
D傻鳩見人講 佢又跟人講
Child登仔
好笑lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞