有冇90-93嘅巴絲入黎吹下水

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

我琴日都一點半先走

我覺得鍾意做既幾點走都無所謂
問題我頂唔順我老細

炒左佢啦

等完約就拜拜佢條尾
終於放工

早d抖

搭緊狗巴返歸

我琴日都一點半先走

我覺得鍾意做既幾點走都無所謂
問題我頂唔順我老細

佢做左d咩乞你憎?八下

除左嚴重underpaid外
成日做野唔知自己想點,變黎變去。所有野好亂,大佬我點跟 又唔知個客要乜有開乜,試過有個客要買tape, 咁d tape係公司幫個客買開,咁我唔會問上手架嘛無啦啦,咁我問老細啦,佢竟然唔知係邊買
同埋有d marketing做野手法我唔多鍾意。夾唔黎

咁似老闆既?係咪老闆通病

保重阿

人生盡頭啦 今日返工乜都冇做過

不如call白車,咁樣會唔會好d 雖然好衰咁,但你應該痛到行唔到

其實大家有無call過白車
終於放工

同我一樣,等緊巴士番歸

巴打

佢做左d咩乞你憎?八下

成日做野唔知自己想點,變黎變去。所有野好亂,大佬我點跟 又唔知個客要乜有開乜,試過有個客要買tape, 咁d tape係公司幫個客買開,咁我唔會問上手架嘛無啦啦,咁我問老細啦,佢竟然唔知係邊買

我舊公司老細都係咁

保重阿

不如call白車,咁樣會唔會好d 雖然好衰咁,但你應該痛到行唔到

我細個試過因為生水豆而坐白車

人生已完 岩先煮飯煮燶左 然後連煲蓋都跌埋落碟餸到

出街食粥啦仲煮

樓下得m記可以食

Deliveroo
終於放工

同我一樣,等緊巴士番歸

巴打

保重阿

仲行到既 不過今日差啲仆街2次
今日晏就見個客仲陪佢企左成粒鐘

我試過等急症,睇埋粵語殘片都未有得睇

佢做左d咩乞你憎?八下

咁你唯一既選擇係轉工

公司會出event/production set野試過凌晨1點收工

我琴日都一點半先走

試過有一樣野上手嘅 我點做都錯 home office通宵
點知原來上手錯左2年

上手錯呢樣真心仆街
發現果野會想問候佢全家

我唔輪做嘅導火線
我覺得係專燈 因為上手比人嘲弄開
得我同上手講到兩嘴
利申我係p仔 上手係IT admin
走左之後 無人做過所以上手D野要我做
我做錯 吊膠我 班上頭自己做但都係錯
最後我resign話之單野點死
(聽講改左同test 左成晚)

我果時少年太年輕 估唔到教育機構風氣都好差

好像上頭唔想應付外國lecturer
contact number寫晒我

仲行到既 不過今日差啲仆街2次
今日晏就見個客仲陪佢企左成粒鐘

我試過等急症,睇埋粵語殘片都未有得睇

我大學果時放假番香田有次流感等急症,等左八個鐘,由38度燒到40度半先到我 睇私家又嫌貴

咁你唯一既選擇係轉工

3月尾完約就拜拜佢條尾

佢做左d咩乞你憎?八下

咁你唯一既選擇係轉工

我明白撚耐d可能係為左小心,但揸唔到主意,成日變就有問題 舉旗不定真係好難知佢想點

我細個試過因為生水豆而坐白車

我唯一一次坐白車係俾巴士碌過隻腳

咁你唯一既選擇係轉工

3月尾完約就拜拜佢條尾

祝你早日搵到份靚工

咁你唯一既選擇係轉工

3月尾完約就拜拜佢條尾

一齊去做廢青

公司會出event/production set野試過凌晨1點收工

我琴日都一點半先走

點知原來上手錯左2年

code 錯?

Logical error
有data join到duplicate
因為有幾個table relation有問題

不過上頭真係好鐘意將D上手嘅野比晒我

點知原來上手錯左2年

上手錯呢樣真心仆街
發現果野會想問候佢全家

我唔輪做嘅導火線
我覺得係專燈 因為上手比人嘲弄開
得我同上手講到兩嘴
利申我係p仔 上手係IT admin
走左之後 無人做過所以上手D野要我做
我做錯 吊膠我 班上頭自己做但都係錯
最後我resign話之單野點死
(聽講改左同test 左成晚)

我果時少年太年輕 估唔到教育機構風氣都好差

好像上頭唔想應付外國lecturer
contact number寫晒我

陰公

咁你唯一既選擇係轉工

3月尾完約就拜拜佢條尾

開名啦,等我揾工個陣唔好send cv去

咁你唯一既選擇係轉工

3月尾完約就拜拜佢條尾

祝你早日搵到份靚工

好彩遲下有份pt做姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞