有冇90-93嘅巴絲入黎吹下水

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
好想返日本 我要浸溫泉

去啦 去啦 就黎去日本

唯一好既係唔使ot

好過教書對住班怪獸同怪獸家長先

因為一直都有做補習,而家都係。。。真心有諗過做老師,但眼見而家個制度咁,我寧願繼續而家咁,反而重教到野幫到學生 唔知大家有冇小朋友親戚,我有次睇小學數學書,講立體圖形,本書寫"膠泥" 我個嘴o過個橙

泥膠寫做膠泥?

exact7ly

我教書表達上無問題,但個樣太好哈,d學生見到個樣唔惡既老師實作反,鬧幾鬧喉嚨都痛(做過d功課輔導班試過,仲要tsw d 勁多蝗immigrant既小學),同埋頂唔順教中小學個working hours,所以唔教中小學,只會考慮下第時讀master教大專院校

好彩而家教既學生都真係學野,家長都明我做既事係為乜。其實教左幾年,發現南亞學生真係好勤力

pt補習?

以前讀u諗住揾下零用所以做,做落又發現自己幾鐘意做所以做落去。做過補習社ft ,完全做唔到我想做到既野。所以轉返做pt私補。而家重有做
好想返日本 我要浸溫泉

去啦 去啦 就黎去日本

好想返日本 我要浸溫泉

去啦 去啦 就黎去日本

jealous去旅行
未去過日本
好想返日本 我要浸溫泉

去啦 去啦 就黎去日本

jealous去旅行

諗諗下覺得去5日太少
不過3月會忙到pk,再請應該會比腦細西面
好想返日本 我要浸溫泉

去啦 去啦 就黎去日本

冇錢去

努力儲錢

家長緊張係正常,但要識放手囉 但亞洲人文化真係好難擺脱呢d

個仔肥
開放日問老師點解俾佢個仔小息買零食

乜料,教仔呢d野佢可唔可以問下佢自己先呀

仲有逼個仔去補習補到個仔要日日見學校輔導老師都唔肯收手,到我走果陣個學生既問題都未解決,唔知佢依家點
好想返日本 我要浸溫泉

去啦 去啦 就黎去日本

冇錢去

努力儲錢

我都好想去旅行

好彩而家教既學生都真係學野,家長都明我做既事係為乜。其實教左幾年,發現南亞學生真係好勤力

印度已經掘起

我真係有個印度學生 土生土長好攪笑

有無請你食咖哩
好灰啊

點解?

冇錢去

努力儲錢

窮忙族

點解要咁話我
好想返日本 我要浸溫泉

去啦 去啦 就黎去日本

我月底都去日本...做野

唯一好既係唔使ot

好過教書對住班怪獸同怪獸家長先

因為一直都有做補習,而家都係。。。真心有諗過做老師,但眼見而家個制度咁,我寧願繼續而家咁,反而重教到野幫到學生 唔知大家有冇小朋友親戚,我有次睇小學數學書,講立體圖形,本書寫"膠泥" 我個嘴o過個橙

泥膠寫做膠泥?

exact7ly

我教書表達上無問題,但個樣太好哈,d學生見到個樣唔惡既老師實作反,鬧幾鬧喉嚨都痛(做過d功課輔導班試過,仲要tsw d 勁多蝗immigrant既小學),同埋頂唔順教中小學個working hours,所以唔教中小學,只會考慮下第時讀master教大專院校

pt補習?

以前讀u諗住揾下零用所以做,做落又發現自己幾鐘意做所以做落去。做過補習社ft ,完全做唔到我想做到既野。所以轉返做pt私補。而家重有做

補習社做ft唔好搵
都ok既私補賺下外快
新人報到
好想返日本 我要浸溫泉

去啦 去啦 就黎去日本

去日本有咩搞?
新人報到

見過既
新人報到

見過既

你眼花

去啦 去啦 就黎去日本

去日本有咩搞?

跟單、買野、傾合作、準備trunk show之類 五日去三個城市,完全點對點行程做完野陪完人食飯就要番酒店訓果隻

pt補習?

補習社做ft唔好搵
都ok既私補賺下外快

以前讀書我補5個學生 痛苦
其實宜家私補咩價位

pt補習?

補習社做ft唔好搵
都ok既私補賺下外快

以前讀書我補5個學生 痛苦
其實宜家私補咩價位

有奶者,公開試肥佬都有大把學生
有丁者,高材生都可能好少學生
百幾蚊個鍾掛u grad
我剩係補過一個初中,補左3年,佢上到高中個時我換左電話,比左個電話佢呀媽但唔記得比佢,我又唔係幾想補高中因為要prep,又廢事開聲問加價(一路都係100蚊),就無比到電話佢了(雖然佢想補都問左呀媽攞啦)
個時佢呀媽叫我幫埋佢個妹補但我諗諗下都無覆到

去啦 去啦 就黎去日本

去日本有咩搞?

跟單、買野、傾合作、準備trunk show之類 五日去三個城市,完全點對點行程做完野陪完人食飯就要番酒店訓果隻

唔好訓出去玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞