有冇90-93嘅巴絲入黎吹下水

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

我細個試過因為生水豆而坐白車

我唯一一次坐白車係俾巴士碌過隻腳

呢個又真係有需要既

果陣仲on99想企番起身 好彩無骨裂

當初我做而家份工都覺得教育機構應該唔差,點知天上烏鴉一樣黑

但我又想入番教育機構

唯一好既係唔使ot

好過教書對住班怪獸同怪獸家長先

仲行到既 不過今日差啲仆街2次
今日晏就見個客仲陪佢企左成粒鐘

我試過等急症,睇埋粵語殘片都未有得睇

上個星期先等左6個鐘連見醫生total 11個鐘

仲慘過我

因為假期

而家我都係直接under老闆

我之前直接under school癲

真係癲

點癲法?

dean係最大個個 所以應該好chur

唔係chur
不過d instruction 好ambiguous
乜都話okok
最後出到黎又唔滿意

又成日係度落d order要人做既野明明係大學要d時間搵其他部門處理
佢就expect人地一兩日就搞掂哂咁
做唔切就話我唔去吹其他unit所以先會遲

管理層通病。不過我有朋友講過,佢唔ban下你又點可以話到比你知佢大過你。 我想問呢d係咪傳統中國人思想

公司會出event/production set野試過凌晨1點收工

我琴日都一點半先走

試過有一樣野上手嘅 我點做都錯 home office通宵
點知原來上手錯左2年

上手錯呢樣真心仆街
發現果野會想問候佢全家

我唔輪做嘅導火線
我覺得係專燈 因為上手比人嘲弄開
得我同上手講到兩嘴
利申我係p仔 上手係IT admin
走左之後 無人做過所以上手D野要我做
我做錯 吊膠我 班上頭自己做但都係錯
最後我resign話之單野點死
(聽講改左同test 左成晚)

我果時少年太年輕 估唔到教育機構風氣都好差

好像上頭唔想應付外國lecturer
contact number寫晒我

但我又想入番教育機構

唯一好既係唔使ot

agger

呢個又真係有需要既

舊相
傷完之後兩個禮拜仲帶住隻豬腳去韓國出差,酒店係山頂,要行落去先有飯食,當時感覺人生已完

公司會出event/production set野試過凌晨1點收工

我琴日都一點半先走

試過有一樣野上手嘅 我點做都錯 home office通宵
點知原來上手錯左2年

上手錯呢樣真心仆街
發現果野會想問候佢全家

我唔輪做嘅導火線
我覺得係專燈 因為上手比人嘲弄開
得我同上手講到兩嘴
利申我係p仔 上手係IT admin
走左之後 無人做過所以上手D野要我做
我做錯 吊膠我 班上頭自己做但都係錯
最後我resign話之單野點死
(聽講改左同test 左成晚)

我果時少年太年輕 估唔到教育機構風氣都好差

好像上頭唔想應付外國lecturer
contact number寫晒我

我原本應承左做到16號 幫手搞preparation of foreign professor visit
但我11號就夠30日通知
之後我3號劈左炮 賠番個9日
等個西同事自己頂哂所有野佢,佢人工仲要低過我
講起白車,以前有次返學,行行下眼前一黑,醒返果陣搭緊白車

咁我走啦

唔好呀

呢到已經無我既事

巴打請留步

呢個又真係有需要既

舊相
傷完之後兩個禮拜仲帶住隻豬腳去韓國出差,酒店係山頂,要行落去先有飯食,當時感覺人生已完

師傅好銀痛阿
突然間熱鬧返有啲唔慣

上黎見到多左5頁
講起白車,以前有次返學,行行下眼前一黑,醒返果陣搭緊白車

咩事

但我又想入番教育機構

唯一好既係唔使ot

因為一直都有做補習,而家都係。。。真心有諗過做老師,但眼見而家個制度咁,我寧願繼續而家咁,反而重教到野幫到學生 唔知大家有冇小朋友親戚,我有次睇小學數學書,講立體圖形,本書寫"膠泥" 我個嘴o過個橙
me 開po 咁熱鬧既

唯一好既係唔使ot

因為一直都有做補習,而家都係。。。真心有諗過做老師,但眼見而家個制度咁,我寧願繼續而家咁,反而重教到野幫到學生 唔知大家有冇小朋友親戚,我有次睇小學數學書,講立體圖形,本書寫"膠泥" 我個嘴o過個橙

泥膠寫做膠泥?
好攰
瞓先 Good night巴絲
me 開po 咁熱鬧既

me 開po 咁熱鬧既

因為有我

唯一好既係唔使ot

泥膠寫做膠泥?

exact7ly

唯一好既係唔使ot

泥膠寫做膠泥?

exact7ly

而家我都係直接under老闆

我之前直接under school癲

真係癲

點癲法?

dean係最大個個 所以應該好chur

唔係chur
不過d instruction 好ambiguous
乜都話okok
最後出到黎又唔滿意

又成日係度落d order要人做既野明明係大學要d時間搵其他部門處理
佢就expect人地一兩日就搞掂哂咁
做唔切就話我唔去吹其他unit所以先會遲

管理層通病。不過我有朋友講過,佢唔ban下你又點可以話到比你知佢大過你。 我想問呢d係咪傳統中國人思想

我個時話想走,個西同學就話其實個癲都幾好人丫(佢個時未見過癲),唔覺得無左呢份工好可惜咩 心諗西工有咩可惜
之後佢第1次見完癲: 我覺得佢擺老細款 同指示好唔清晰 乜都話無問題無問題又唔話比人知想點

如果早幾日走咪賠少幾百
me 開po 咁熱鬧既

好攰
瞓先 Good night巴絲

巴打都算早訓
me 開po 咁熱鬧既

因為有我

寶寶魔咒變成寶寶祝福

唯一好既係唔使ot

之前響台灣讀書
讀左教育學程去高中實習
班學生幾乖,都幾聽話
但d家長真係痴膠花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞