有冇90-93嘅巴絲入黎吹下水

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

我輕輕自我介紹先。如果腦細你有睇我同巴打傾計應該都知我Ou出身。而家做梗admin. acct底。為人率直,做事快手,不喜於拖泥帶水。工作時認真,遊戲時遊戲。已有一年full time工作經驗,去過澳洲working holiday, 受得下苦,應變能力亦因此而學會。以前讀書時都有做零售,語文能力好,能操流利廣東話,普通話及英語。讀u 時一直做補習故表達能力不錯。可於multinational環境下工作。

我都拜你呀膠巴, ra

請媽媽啦 請媽媽啦

不過我唯一既唔好就係鐘意去旅行 希望腦細比多幾日a leave

請npl

其實我只係一年去一次旅行而已

請媽媽啦 請媽媽啦

不過我唯一既唔好就係鐘意去旅行 希望腦細比多幾日a leave

無打算係度請 叫左partner登廣告請
請得人就預左請個鬧得既
請巴絲打番黎鬧又唔好意思唔係幾好既

仲要interview 時勁撚尷

而家我都係直接under老闆

我之前直接under school癲
一入嚟見到第一個留言就火滾

咩留言?
病 辛苦

哆你要保重呀

連登果然充滿愛與關懷

acct clerk最小唔係都13k咩 一定高過做audit,,,,, audit真係有人出8500,我見過

無做acct clerk la acct clerk 13k都唔到我,我揀行業做個時

係咪好耐以前既事

.........2年前 個時做acct clerk唔係為左做acct, 係為左入公司個industry先做。我u grad但唔係acct grad

acct clerk最小唔係都13k咩 一定高過做audit,,,,, audit真係有人出8500,我見過

做sale屎好過wo咁

個陣個人重問我諗成點 重話我做既話可以即時簽約

咩留言?

湯神個個?

請媽媽啦 請媽媽啦

無打算係度請 叫左partner登廣告請
請得人就預左請個鬧得既
請巴絲打番黎鬧又唔好意思唔係幾好既

仲要interview 時勁撚尷

真係癲

真係癲

點癲法?

一人公司黎架你

老細同我同n個freelancers 我是唯一一個full time

咁都幾大鑊 最遲試過收幾點?

公司會出event/production set野試過凌晨1點收工

做sale屎好過wo咁

係。。。我當時in完話考慮下先,之後過幾日佢再打黎問我諗成點

加油 記得講
等你好消息

今晚早啲休息
聽日做officer

希望得啦

得嘅

今晚早啲休息
聽日做officer

希望得啦

一定得

真係癲

點癲法?

dean係最大個個 所以應該好chur

咩留言?

湯神個個?

problem ?

做sale屎好過wo咁

係。。。我當時in完話考慮下先,之後過幾日佢再打黎問我諗成點

即係乞求你

今晚早啲休息
聽日做officer

希望得啦

一定得

希望在明天呀嘛

希望得啦

一定得

希望在明天呀嘛

集氣

做sale屎好過wo咁

即係乞求你

我唔值得比佢乞求 之後揾黎揾去都係10k都冇。。。唯有轉去admin

老細同我同n個freelancers 我是唯一一個full time

公司會出event/production set野試過凌晨1點收工

我琴日都一點半先走

一定得

希望在明天呀嘛

集氣

集氣+1
公司係黃竹坑我都要做
唔計讀書 hea左2個月已經

真係癲

點癲法?

dean係最大個個 所以應該好chur

明解

我琴日都一點半先走

我覺得鍾意做既幾點走都無所謂
問題我頂唔順我老細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞