有冇90-93嘅巴絲入黎吹下水

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

咁都幾大鑊 最遲試過收幾點?

公司會出event/production set野試過凌晨1點收工

我琴日都一點半先走

我覺得鍾意做既幾點走都無所謂
問題我頂唔順我老細

同意

公司會出event/production set野試過凌晨1點收工

我琴日都一點半先走

問題我頂唔順我老細

佢做左d咩乞你憎?八下

我琴日都一點半先走

問題我頂唔順我老細

炒左佢啦

老細同我同n個freelancers 我是唯一一個full time

我琴日都一點半先走

試過有一樣野上手嘅 我點做都錯 home office通宵
點知原來上手錯左2年
胃抽筋左一日 發冷著羽絨都唔夠

飲暖水有無用
公司係黃竹坑我都要做
唔計讀書 hea左2個月已經

返工hea 咗兩個月定無返工hea 咗兩個月

保重阿

有無睇醫生呀?

我琴日都一點半先走

點知原來上手錯左2年

上手錯呢樣真心仆街
發現果野會想問候佢全家
一入嚟見到第一個留言就火滾

咩留言?

湯神個個?

problem ?

你話自己肥矮毒柒呀嘛

公司係黃竹坑我都要做
唔計讀書 hea左2個月已經

返工hea 咗兩個月定無返工hea 咗兩個月

我未返過hea工
無返工

我琴日都一點半先走

點知原來上手錯左2年

code 錯?

飲暖水有無用

人生已完 岩先煮飯煮燶左 然後連煲蓋都跌埋落碟餸到

出街食粥啦仲煮

飲暖水有無用

人生已完 岩先煮飯煮燶左 然後連煲蓋都跌埋落碟餸到

病到咁重煮乜鬼 整碗粉食咪算

保重阿

人生盡頭啦 今日返工乜都冇做過

不如call白車,咁樣會唔會好d 雖然好衰咁,但你應該痛到行唔到
終於放工
終於放工

早d抖

我琴日都一點半先走

問題我頂唔順我老細

佢做左d咩乞你憎?八下

除左嚴重underpaid外
成日做野唔知自己想點,變黎變去。所有野好亂,大佬我點跟 又唔知個客要乜有開乜,試過有個客要買tape, 咁d tape係公司幫個客買開,咁我唔會問上手架嘛無啦啦,咁我問老細啦,佢竟然唔知係邊買
同埋有d marketing做野手法我唔多鍾意。夾唔黎
終於放工

同我一樣,等緊巴士番歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞