有冇90-93嘅巴絲入黎吹下水

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

請媽媽啦 請媽媽啦

不過我唯一既唔好就係鐘意去旅行 希望腦細比多幾日a leave

無打算係度請 叫左partner登廣告請
請得人就預左請個鬧得既
請巴絲打番黎鬧又唔好意思唔係幾好既

M底,做過acct clerk. 依家從事pa, 請唔請?

不過我唯一既唔好就係鐘意去旅行 希望腦細比多幾日a leave

請得人就預左請個鬧得既

M底,做過acct clerk. 依家從事pa, 請唔請?

算啦放過我啦各位大佬 唔想鬧親各位巴絲打呀

請媽媽啦 請媽媽啦

請得人就預左請個鬧得既

仲要interview 時勁撚尷

而家我都係直接under老闆
聽日打大佬啦再巴

加油 記得講
等你好消息

請得人就預左請個鬧得既

唔好怪佢 好大壓力的

唔好怪佢 好大壓力的

又要請個萬能又要英文好又要執頭執尾但比得雞碎我,我都好大壓力囉

請得人就預左請個鬧得既

唔好怪佢 好大壓力的

不過比起其他同事佢又好小鬧我

唔好怪佢 好大壓力的

又要請個萬能又要英文好又要執頭執尾但比得雞碎我,我都好大壓力囉

咁又過火d 介唔介意透露下咩pay
聽日打大佬啦再巴

加油 記得講
等你好消息

唔好怪佢 好大壓力的

我連應屆畢業生都不如
假假地都叫u grad叫做左2年野丫

唔好怪佢 好大壓力的

我連應屆畢業生都不如

acct clerk最小唔係都13k咩 一定高過做audit,,,,, audit真係有人出8500,我見過

唔好怪佢 好大壓力的

我連同事都無呀,所有野我直接食哂

我連應屆畢業生都不如

acct clerk最小唔係都13k咩 一定高過做audit,,,,, audit真係有人出8500,我見過

做sale屎好過wo咁

我連應屆畢業生都不如

無做acct clerk la acct clerk 13k都唔到我,我揀行業做個時

唔好怪佢 好大壓力的

一人公司黎架你

我連應屆畢業生都不如

做sale屎好過wo咁

個陣個人重問我諗成點 重話我做既話可以即時簽約

audit ?

好聽講咪老闆囉
難聽講咪打雜囉

腦細喎
請唔請人呀,send cv比你

真心要請人

我輕輕自我介紹先。如果腦細你有睇我同巴打傾計應該都知我Ou出身。而家做梗admin. acct底。為人率直,做事快手,不喜於拖泥帶水。工作時認真,遊戲時遊戲。已有一年full time工作經驗,去過澳洲working holiday, 受得下苦,應變能力亦因此而學會。以前讀書時都有做零售,語文能力好,能操流利廣東話,普通話及英語。讀u 時一直做補習故表達能力不錯。可於multinational環境下工作。

我都拜你呀膠巴, ra

RA有咩好拜

一人公司黎架你

老細同我同n個freelancers 我是唯一一個full time

我輕輕自我介紹先。如果腦細你有睇我同巴打傾計應該都知我Ou出身。而家做梗admin. acct底。為人率直,做事快手,不喜於拖泥帶水。工作時認真,遊戲時遊戲。已有一年full time工作經驗,去過澳洲working holiday, 受得下苦,應變能力亦因此而學會。以前讀書時都有做零售,語文能力好,能操流利廣東話,普通話及英語。讀u 時一直做補習故表達能力不錯。可於multinational環境下工作。

我都拜你呀膠巴, ra

請媽媽啦 請媽媽啦

請npl
一入嚟見到第一個留言就火滾
聽日打大佬啦再巴

加油 記得講
等你好消息

今晚早啲休息
聽日做officer

我連應屆畢業生都不如

無做acct clerk la acct clerk 13k都唔到我,我揀行業做個時

係咪好耐以前既事
病 辛苦

哆你要保重呀

一人公司黎架你

老細同我同n個freelancers 我是唯一一個full time

咁都幾大鑊 最遲試過收幾點?

加油 記得講
等你好消息

今晚早啲休息
聽日做officer

希望得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞