有冇90-93嘅巴絲入黎吹下水

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

佢都唔識講人話

你幫我翻譯,ok?

我都唔識

渣ga
我對貓多d 公司有貓

貓奴
我對貓多d 公司有貓

正正子
有無跳上你張枱

福山成46歲先結婚 湯神係咪都諗住咁

Me 真毒無女

因為唔係女神級既你都唔當人係女

眼角好高

湯神真係好,有得揀擇

其實我係無人要, 扮係自己眼角高
我對貓多d 公司有貓

貓奴

講真,以前我鐘意狗多D,自己都養過.覺得貓COOL D唔會同人玩,但而家兩樣都咁鐘意
我對貓多d 公司有貓

正正子
有無跳上你張枱

佢會坐我大脾 又唔會上枱既..不過有時同佢玩玩下肉緊就咬人

Me 真毒無女

眼角好高

湯神真係好,有得揀擇

你做個行冇女同事?

Me 真毒無女

眼角好高

湯神真係好,有得揀擇

你做個行冇女同事?

Regional office 唔好話後生女, 連後生仔都唔多個
我對貓多d 公司有貓

正正子
有無跳上你張枱

愛的咬咬
我對貓多d 公司有貓

貓奴

講真,以前我鐘意狗多D,自己都養過.覺得貓COOL D唔會同人玩,但而家兩樣都咁鐘意

小動物都中意
影product shot真係好撚煩
又打燈又剩

後期執相

諗起都世界末日

貓奴

小動物都中意

貓奴+1

貓奴

小動物都中意

貓奴+1

其實而家都想養返一隻貓/狗,等間屋有返d生氣

Me 真毒無女

眼角好高

湯神真係好,有得揀擇

你做個行冇女同事?

Regional office 唔好話後生女, 連後生仔都唔多個

大學都係

貓奴

小動物都中意

貓奴+1

貓狗龜奴+1
我對貓多d 公司有貓

正正子
有無跳上你張枱

愛的咬咬

同埋佢有閎坐坐下,d爪就會"銳"落黎...吉到死
其實係lihkg post相同fb post一樣係咪好易比人trace

貓奴

小動物都中意

貓奴+1

有冇養貓?

貓奴

小動物都中意

貓奴+1

貓狗奴+1

都有養過,一大一細,大個隻成日捺住細個隻既頭唔比佢食野

小動物都中意

貓奴+1

有冇養貓?

三隻主人
其實係lihkg post相同fb post一樣係咪好易比人trace

唔出樣同敏感野我撚無乜所謂既

貓奴

小動物都中意

貓奴+1

貓狗奴+1

我而家都有一大一細,以前兩個好好但一年之前大嘅不斷咬細,分開左養
細嘅係買,大嘅係領養

不過首先係要有人有興趣起你底

貓奴

小動物都中意

貓奴+1

貓狗奴+1

我而家都有一大一細,以前兩個好好但一年之前大嘅不斷咬細,分開左養
細嘅係買,大嘅係領養

做咩性情大變

小動物都中意

貓奴+1

有冇養貓?

三隻主人

有冇生貓仔?樂意領養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞