有冇90-93嘅巴絲入黎吹下水

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
70%似,重有30%似福山雅治

都話我唔似福山

都話我唔似福山

你覺得唔似,我唔可以覺得似咩 好大嘅官威呀
放假乜柒都冇做過又一日

都話我唔似福山

見過架你地

都話我唔似福山

見過架你地

呢個post 好多人都見過我

都話我唔似福山

見過架你地

如果似福山雅治,應該幾有魅力

見過架你地

好靚仔

見過架你地

都話我唔似福山

見過架你地

我只係肥矮毒柒

見過架你地

好靚仔

好多fans喎,真係我都要拜下神先

我只係想搵份工唔使成日坐office,有時可以攪下活動呀,有d戶外野做下 有d咩工係咁既性質

機構D 萬能打雜, 我大家姐咪係果D

好唔好pay先

咪又係皮幾野好鬼hea

我呢度已經HEA到每日都係玩電腦.....其實有時都覺得好浪費時間

私人公司有D event 位既

我有睇過,佢地大多數要係讀marketing, event management或者communication出黎既人..但我3樣都唔係

係呀,pr個d,不過好撚chur,瘋狂ot,ou d pr日日都8 9點收工

ou PR有咩要做 r sponsor?

答記者問題?

講緊public affair, 搞event/幫教學部搞大型ceremony/conference,搞校園雜誌之類
個時我個institute搞關幕禮,得我一個staff,咩都唔知搞到勁遲先開始prepare,之後矩係咁8 9點打比我手機傾

見過架你地

好靚仔

你畫得靚仔

見過架你地

model 級

咪又係皮幾野好鬼hea

我呢度已經HEA到每日都係玩電腦.....其實有時都覺得好浪費時間

我上一份工開自己email都比人吊

我上一份工抹下個keyboard都俾人um
btw如果唔鍾意坐office,可以考慮下地盤
人工高,無野做仲可以周圍fing,同唔同行頭d師傅吹下水學下野,起碼唔使坐響度扮工
放假乜柒都冇做過又一日

乜柒都唔做才是真正放假

咪又係皮幾野好鬼hea

我上一份工開自己email都比人吊

我上一份工抹下個keyboard都俾人um
btw如果唔鍾意坐office,可以考慮下地盤
人工高,無野做仲可以周圍fing,同唔同行頭d師傅吹下水學下野,起碼唔使坐響度扮工

呢d睇黎係針對你個人唔係事
終於收工啦
終於收工啦

我都係
放假乜柒都冇做過又一日

乜柒都唔做才是真正放假

毒撚表示唔番工就係係屋企hea一日
終於收工啦

仲stock tick緊
終於收工啦

仲stock tick緊

audit ?
9點翻工,10點做完野坐到6點
終於收工啦

我都係

好肚餓
終於收工啦

我都係

好肚餓

等開飯
9點翻工,10點做完野坐到6點

10:30返工,坐到7:30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞