澳洲留學生討論區 3

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
請教一下 有冇巴打係去到澳洲先考車牌
如果屋企負擔到我覺得可以一搏。foundation 內容唔算好難,話唔定你高分少少可以搏入medic 添
易唔易考?前後用左幾多時間考到
聽講要兩三年先甩到P
邊5間左右?
LSE Warwick Manchester Bath Lancaster
應該係 不過好難抽到時間返香港考
我12月返去都考車 先練得嗰唔夠十個鐘 我學揸飛機仲學得多過揸車 頂硬上博pass
得LSE叫勁啲... 其他就免了
其實香港路試點改時間?佢編個時間我未返香港去唔到
易但L牌要一年,考完P牌掛三年
過咗筆試即刻出路試日期 提前填定一份改期form (上網download) 交低俾屋企人, 要親筆簽名唔可以printed signature 之後你過到嚟讀書 時不時要check住嗰期排到邊日 到嗰個日子咪叫佢地去幫你排隊改期
雖然有d煩 總好過喺呢邊咁長時間先甩P
改期係咪佢會即刻編個新期畀我?
定係要取消考期等到我返香港先再入過
玻璃心少陣啦
大陸內地支那同蝗咪又係一個稱呼 你話支那咪支那囉
我就覺得尊重依兩個字對我嚟講就比較重要啦
Sor巴打 可能誤解左你意思
有冇人知架tram到底幾時開
香港夠分入到degree讀year 1過到澳洲洗乜讀foundation
Learner要儲百二個鐘先可以去考得車 練得唔密分分鐘要半年 再加1年紅P,2年綠P總共3年幾先full licence
巴打邊度學揸飛機 係玩玩下揸定讀aviation
咁都係叠埋心水喺香港考算
收皮啦
對住支那人要尊重?
即刻出新期俾你啊 所以咪要上網𥄫住嗰期排到邊
我讀aviation (flying)
想問下有冇Adelaide tg group?
2月到埗
一個人黎exchange 人生路不熟
點解會揀去ADL[img]assets/faces/lm2/donno.gif[/img]

歐洲offer 比人reject 左
果時報左間澳洲 之後先知係喺Adelaide
巴打你喺ADL果邊讀書?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞