澳洲留學生討論區 3

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我想問下有冇Melbourne巴絲睇過牙醫/剝過智慧齒
想知係咪真係好L貴(大概要幾錢)
同埋有冇邊間推薦下
moodle upload左assignment 但係冇撳submit點算 己經過左due date, 而家係draft狀態
過左幾耐?我係你就即刻email lecturer講番個情況,attach埋份assignment係email到
send email同tutor解釋啦仲諗
我唔知moodle係點, 不過正常依啲learning portal你就算只係upload同save左做draft, 應該會有個last saved嘅時間係到

用依一點去同個tutor講去證明你一早做好左
4-5日,已cap圖加email,我可以嚮moodle到download份assignment,但係個狀態係draft,上面亦有upload日期
的確有時間,已經send左email講情況
有時間就應該問題唔大
祝你一切順利!
year 1 problem
感謝爸打們回答
unimelb有 dental clinic 比市價平 20%-25%
unimelb 學生仲有額外 5% 折扣
但係靠唔靠得住
好似大學醫學院開嘅醫院咁
怕嘅咪去city 大公司囉 又怕貴 又想平又怕呢樣果樣
你讀咩科 Monash 好多香港人
唔係怕嘅
我之前睇過大學clinic係幾好嘅
有冇人覺得week3既workload已經好重
uni clinic靠唔住!?
我記得Usyd睇症嗰啲有啲係教授黎
個人認為就算有事都有班負責教嘅人在場
應該問題不大
班教授應該比出面好好多
Week 1就quiz都係咁啦
Monash year 1 Commerce week 3 可以有幾重 workload? 好似都係教 DSE嘅野
冇讀過商科 我發現好多野唔可以靠死背
咁誇張
Business risk management 上堂冇見過香港人 全部大陸
有冇Monash Caulfield, 一個香港fd都冇
你讀咩科 Monash 好多香港人
Business risk management 上堂冇見過香港人 全部大陸

Monash caulfield
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞