澳洲留學生討論區 3

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
即係努力啲其實都搞得掂?因為佢個cutoff都幾高下 我驚追唔切
Lm
你自間理解能力高唔高先?上handbook睇你d physics科我都讀過 我有底 讀起上嚟就係中學嗰3年嘅野group埋一個sem 讀
自問都中上理解能力但無底也,不過都係計數背公式多?
可唔可以留個tg 想問一問有關IR嘅嘢
借問聲大家一個月洗幾錢左右?

利申:窮J下年去南澳讀書而家計緊數
食的話可以每日洗十蚊澳紙樓下
富有富洗,窮有窮洗
讀咩科?
買餸返屋企自己煮可以好平 3/4蚊一餐都得 出街食就15~25左右
SA邊度?Adelaide?
Animal Science
Gatton嗰邊上堂
噢 我係st lucia
之前去toowoomba玩果陣途中經過Gatton 附近全部都係農場
好似連人影都唔多見 好靜
咁聽落唔錯 我都係想專心讀書 對少啲人 對多啲動物
讀咩科?
Gatton嗰邊上堂
之前去toowoomba玩果陣途中經過Gatton 附近全部都係農場

Gatton人
巴打諗住住hall定出面住?
住hall啦 有無介紹 或者有無咩大伏
讀咩科?
Gatton嗰邊上堂

Gatton人

住hall最伏都係佢d meals好難食 你自己煮ok的話可以apply有kitchen嗰d房 其他hall都有得係common room煮 不過d鬼用到好亂不了
同埋住hall就一定冇出面咁平 不過就唔洗諗交通 (正常冇車都唔建議住出面 因為交通真係好閪)
多謝巴打提點 自己有煮開但係in-campus好似得一個選擇係5人分一個廚房 會唔會競爭好大
同埋想問一問報hall洗唔洗填得好仔細 見佢要我講有咩貢獻預期好煩瑣
Gatton嗰邊上堂

Gatton人

住hall最伏都係佢d meals好難食 你自己煮ok的話可以apply有kitchen嗰d房 其他hall都有得係common room煮 不過d鬼用到好亂不了
同埋住hall就一定冇出面咁平 不過就唔洗諗交通 (正常冇車都唔建議住出面 因為交通真係好閪)
多謝巴打提點 自己有煮開但係in-campus好似得一個選擇係5人分一個廚房 會唔會競爭好大
同埋想問一問報hall洗唔洗填得好仔細 見佢要我講有咩貢獻預期好煩瑣

競爭就點都大過其他普通房 填野我諗你有咩就照直填唔洗特登作野 佢見你international都多數會俾房你 係睇有冇1st choice
再唔係on campus都有d叫share house不過我唔太知點apply
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞