[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
聖石回憶1章10
要カノン單挑點過
對面咁鬼勁,唔係要用料升爆隻カノン先下話

用石硬過 8石一次 應該24石就過到

應該有千5喎

去成就到有500,去app store 留comment 同開個網頁各有250

抽邊兩個pool?

揾到喇,但抽完中白果
其實係咪要重刷

趁最強pool 未完,重刷啦

最好刷隻陽劍起手,個個都話好勁

利申:新手

邊個係伊利沙白?

係第一頁睇角色表,我都無貼唔到

我都換左呢隻,係咪蠢左

抽邊兩個pool?

揾到喇,但抽完中白果
其實係咪要重刷

邊個係最強pool ?

抽邊兩個pool?

揾到喇,但抽完中白果
其實係咪要重刷

邊個係最強pool ?

3個500石POOL 都抽啦

揾到喇,但抽完中白果
其實係咪要重刷

邊個係最強pool ?

咩新春限定 最強角色pool, 應該得返1日定兩日

邊個係最強pool ?

3個500石POOL 都抽啦

抽哂
得上面貼出黎果三隻

係第一頁睇角色表,我都無貼唔到

我都換左呢隻,係咪蠢左

幾大波
啱啱協力有隻陽劍發咗癲 玩PK

我都換左呢隻,係咪蠢左

幾大波

一職教授,二定三係奇術
一職可以解大部分狀態
奇術可以做寄生獸

一見到你句野笑撚死 幻想到個情景
宜家係新手刷首抽最好時間
抽新春嗰個咩最強PICK UP UNIT確定的3 STEP
500 + 1500 + 2500 = 4500石抽晒佢
(教學完抽埋個所謂首抽*,之後去拎晒所有禮物,做下任務,再快刷協力拎初顏,應該好快有4500)
*哩個首抽必5星,邊隻好就睇哩度https://gamy.jp/tagatame/daregatame-risemara
不過我自己就冇刷哩下,因為之後4500先係正餐

咁4500的3 STEP,個人建議目標係以下3隻,尤其第一隻ザイン最重要,最好一定要有最少一隻 (新手有哩隻都夠玩一段時間)

(教學完抽埋個所謂首抽*,之後去拎晒所有禮物,做下任務,再快刷協力拎初顏,應該好快有4500)
*哩個首抽必5星,邊隻好就睇哩度https://gamy.jp/tagatame/daregatame-risemara

咁4500的3 STEP,個人建議目標係以下3隻,尤其第一隻ザイン最重要,最好一定要有最少一隻 (新手有哩隻都夠玩一段時間)

劍豪係大大力,但一未有碎刷
二萬惡風屬
要佢我寧願要06好過

TK定PK

TK定PK

下次我又用水幻發顛先,全部人都要死

TK定PK

TK 係TEAM KILL PK係PLAYER KILL 所以係PK
依家協力見到陽劍都有D驚
利申用開陽劍

TK定PK

TK 係TEAM KILL PK係PLAYER KILL 所以係PK
依家協力見到陽劍都有D驚
利申用開陽劍

啲弱智仔好鍾意咁玩
好少打協

二萬惡風屬
要佢我寧願要06好過

06 = ??

新年最強PICK UP冇佢做PICK UP,唔知可唔可以抽到

二萬惡風屬
要佢我寧願要06好過

06 = ??

新年最強PICK UP冇佢做PICK UP,唔知可唔可以抽到

想問水幻專即係邊把?
打邊關可以拎之後升?
想問水幻專即係邊把?
打邊關可以拎之後升?

聖石第5章 仲有23小時畀你打
想問水幻專即係邊把?
打邊關可以拎之後升?

最少打把3星番嚟開到ma就得
想問水幻專即係邊把?
打邊關可以拎之後升?

最少打把3星番嚟開到ma就得

共鬥 投石打緊
我想問con機抵唔抵屌
因為Fate6打唔贏,但係想突紅A
我想問con機抵唔抵屌
因為Fate6打唔贏,但係想突紅A

加個陽劍好友啦 打n場先夠碎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞