[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問下2job既綠技set去1job到用
駛唔駛master左2job先有效果???

點解set jor精靈同guardian比陽劍,status好似無加過咁
新手想問打完個乜乜將軍第一話跟住無啦啦抽一下中咗呢隻五星可唔可以去馬
https://gamy.jp/tagatame/tagatame-unit-list5
[quote]新手想問打完個乜乜將軍第一話跟住無啦啦抽一下中咗呢隻五星可唔可以去馬
https://gamy.jp/tagatame/tagatame-chara-shenmei
呢隻先啱
同埋想問過場既動畫同埋預告都睇唔到,打完果關就停左係到
搞到我要上youtube睇番

有咩方法可以睇得到
[quote]新手想問打完個乜乜將軍第一話跟住無啦啦抽一下中咗呢隻五星可唔可以去馬
https://gamy.jp/tagatame/tagatame-chara-shenmei
呢隻先啱

果一抽係必中5星
同埋想問過場既動畫同埋預告都睇唔到,打完果關就停左係到
搞到我要上youtube睇番

有咩方法可以睇得到

我都係咁

利申:iOS
呢隻先啱

果一抽係必中5星

咁個首抽係點
呢隻先啱

果一抽係必中5星

咁個首抽係點

見到,想問fate pool抵唔抵抽

果一抽係必中5星

咁個首抽係點

唔抵

咁個首抽係點

唔抵

有愛就抽

幾靚,可惜冇用

建議換暗炮

暗炮都唔錯

換伊莉沙白先 最起碼叫做有隻人上藥防死宣 異常 回血
又可以升佢做奇術頂砂糖

邊個係伊利沙白?

新玩首抽加500石 中依2隻 可以開?
一隻s一隻a

唔抵

有愛就抽

你貼嗰隻除左j無咩作用

暗炮都唔錯

又可以升佢做奇術頂砂糖

邊個係伊利沙白?

係第一頁睇角色表,我都無貼唔到

一隻s一隻a

其實真係一般,蘿莎二職係金龍,但唔算好大力
第二職係大大力但未有碎刷
唔想刷就開

一隻s一隻a

其實真係一般,蘿莎二職係金龍,但唔算好大力
第二職係大大力但未有碎刷
唔想刷就開

咁我開啦
唔想再刷

第一次500石十連咁ok?

其餘兩個POOL 中咩?

未有石抽
除咗一開始送果五百石可以快速抽之外仲有乜途徑拎石

Btw教學第一下單抽係呢隻
聖石回憶1章10
要カノン單挑點過
對面咁鬼勁,唔係要用料升爆隻カノン先下話

未有石抽

應該有千5喎

去成就到有500,去app store 留comment 同開個網頁各有250

未有石抽

應該有千5喎

去成就到有500,去app store 留comment 同開個網頁各有250

抽邊兩個pool?

暗炮都唔錯

又可以升佢做奇術頂砂糖

邊個係伊利沙白?

係第一頁睇角色表,我都無貼唔到

未有石抽

應該有千5喎

抽邊兩個pool?

揾到喇,但抽完中白果
其實係咪要重刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞