[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
個個都有陽劍

宜家有得抽就緊係個個抽到先開GAME啦
(我都係新手首抽陽具劍開波 )

人人有陽具
開左game 左上角menu
有個叫FGGid
入去碌到下面有兩個selection
第一個係輸入你個acc 一經輸入立即連動
第二個係申請新fggid
打完eamil佢會send信俾係整

如果有玩佢同廠另外兩隻game(pok,忍者)
你直接連返acc就可以

搞掂,唔該師兄!

宜家有陽劍(突左5),劍豪係咪開得?
另外指定卷要邊隻好?
75既英雄王 總合能力居然比80陽劍高

抽左3step 想問下呢家做d咩?
Fd話要課金 想問唔用信用卡點課日本??
課左自選角選咩角好?
係咪要打武?打邊關?
利申:玩左2日

課左自選角選咩角好?
係咪要打武?打邊關?

首先 我會買卡或者上網買 因為平啲
第二而加用香港課日本store既步驟好煩

課左自選角選咩角好?
係咪要打武?打邊關?

其他問題求解

課左自選角選咩角好?
係咪要打武?打邊關?

其他問題求解

Push

魂碎抽

抽左step2, 夠起手未?
另外而家得600石,點儲夠2500石抽step3?
陽劍×2打算啪石刷金閃閃武具
求風屬高手組團

3缺1求carry
今晚打

今晚隻揪大會最消
聽日再戰 求組隊

打協力 主線下面 一個人250 頭10個

課左自選角選咩角好?
係咪要打武?打邊關?

其他問題求解

Push

課金: 去買日本itunes卡 (信和有售,或淘寶)

自選角選咩角好: 你宜家d角色都好夠打,我唔sure你張自選係唔係有陽劍揀,如果有你揀陽劍,因為真係要15突先叫最top

打武: 打event活動的fate任務,會有saber把劍.... (打完某一關可以去mission拎碎石,再去武器錬成,詳情打邊關可以去mission睇)

要快真係打共鬥拎初顏合最快
頭10個每人250
之後11-90就每人50 (定11-100,唔係太sure)

其他問題求解

Push

課金: 去買日本itunes卡 (信和有售,或淘寶)

自選角選咩角好: 你宜家d角色都好夠打,我唔sure你張自選係唔係有陽劍揀,如果有你揀陽劍,因為真係要15突先叫最top

打武: 打event活動的fate任務,會有saber把劍.... (打完某一關可以去mission拎碎石,再去武器錬成,詳情打邊關可以去mission睇)

Thanks bro

玩左4日

玩左4日

升咁多5星?

玩左4日

升咁多5星?

唔知邊隻先好用
陽劍×2打算啪石刷金閃閃武具
求風屬高手組團

3缺1求carry
今晚打

今晚隻揪大會最消
聽日再戰 求組隊

pish

頭10個每人250
之後11-90就每人50 (定11-100,唔係太sure)

咁開得局未?
連動果兩隻game都夠20lv, 點解唔比我拎石,係咪仲有咩隱藏條件

頭10個每人250

咁開得局未?

開得啦 , 過幾日一周年紀念應該會派野, 唔駛特登再刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞