[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
問個垃圾問題,想問異層塔到底係邊度入?
搵極都搵唔到既

個活動完左啦 等下次出
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=29615&snA=1278&bpage=1&top=6&ltype=&keyword=

生放情報

新角係咪28號先有得抽

唔知,大多數都會有

用斧定龍好?

終於第一次打贏 用陽劍好友守樓層加防回血比佢
無陽劍真係唔洗玩 新手一定要有佢先好開局

用斧定龍好?

Pvp好似用斧
Pve 好似龍

呢關用斬月+3奇術 / Suzuka+3奇術最快
斬月基本上行去篤隻怪一下就死

係咪其他職唔洗升?
紅a 3MJ左都好似好雞
過幾日又多隻炎龍

呢關用斬月+3奇術 / Suzuka+3奇術最快
斬月基本上行去篤隻怪一下就死

斬月咁猛料
紅a 3MJ左都好似好雞

雞到喊,浪費哂我d高級裝備品
新手,爬左文,google埋都搵唔到
到底呢d綠色技升左有咩用,又搵唔到可以用
例如金翅鳥王劍咁

(我都知對你地黎講應該係廢話問題黎,求輕屌
同埋想問呢個首抽3隻5星算ok?
我見除左伊利亞,另兩隻巴哈評價好似都ok,但果個post都好耐之前

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=29615&snA=1271&bpage=1&top=6&ltype=&keyword=

綠技咩黎睇上面條link

另外都係建議刷過,最好有陽劍先開

睇完知道綠技紫技果d係咩黎
但都唔明幾時可以用到佢地
新手,爬左文,google埋都搵唔到
到底呢d綠色技升左有咩用,又搵唔到可以用
例如金翅鳥王劍咁

(我都知對你地黎講應該係廢話問題黎,求輕屌
同埋想問呢個首抽3隻5星算ok?
我見除左伊利亞,另兩隻巴哈評價好似都ok,但果個post都好耐之前

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=29615&snA=1271&bpage=1&top=6&ltype=&keyword=

綠被動主要係加角色屬性
例如炮類就加素早
狙擊加射程etc
基本上你唔洗理佢幾時先用 因為被動技係常駐技能

綠被動主要係加角色屬性
例如炮類就加素早
狙擊加射程etc
基本上你唔洗理佢幾時先用 因為被動技係常駐技能

姐係其實除左紅色初始果兩欄,其他都係被動既,thanks

係咪其他職唔洗升?

唔會有職係唔洗升最多唔升裝但都係要jm攞加成

係咪其他職唔洗升?

同埋光弓好似三個職個jm加成都有用

係咪其他職唔洗升?

都係加素早嗎,3mj好肉赤😢

新手玩左排 ,想知打ex saber可以用邊隻好
個個都有劍豪

嘩,劍豪陽劍兩隻打哂啦

課左幾多?

係咪其他職唔洗升?

都係加素早嗎,3mj好肉赤😢

基本上3jm一定係基本最多唔升裝

頭先中左哩隻,玩闘技場好多高ranking player都有佢份,係咪好勁

嘩,劍豪陽劍兩隻打哂啦

課左幾多?

9step, 等一年event

不過我落哂陽劍豪都唔多夠打,劍豪一比人集火就

有冇人知呢啲關打嗰啲裝備品係畀邊個用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞