[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

點解次次升排名嘅石都唔一樣
之前升一次就5石,10石
今次升就跟提升名次畀石
是咪排位前啲會畀多啲

由一千名開始每升1名就多一石
btw106 lv都1000名內 水幻陽劍真係做壞哂

次次都畀弱智AI激到嘔血

今次升就跟提升名次畀石
是咪排位前啲會畀多啲

應該keep住29萬名穩定每日5石?
定搏上1000內
隊野陽劍差少少75 其他65到
隻官方送既女優角有無用?

今次升就跟提升名次畀石
是咪排位前啲會畀多啲

定搏上1000內

每次升一兩名就好 升得太快係殺雞取卵
1000名你有光龍砂糖85lv+水幻陽劍75以上先好搏

定搏上1000內

睇組合姐
金閃閃 水幻 陽劍全65已經屌打大部份前排水隊
係咪要等到28號先再有新pool
搏多1500石抽fate
全藍色
宣布同金閃閃無緣了
留一周年再戰

定搏上1000內

睇組合姐
金閃閃 水幻 陽劍全65已經屌打大部份前排水隊

而家1000名內既人好多都水幻陽劍砂糖 個個都75lv以上 65好易比人砌低 而且ai個行動好迷
砂糖係邊隻
介面好亂
介面好亂

本身抽saber定乜鬼個池都有三隻五星 但個遊戲介面真係好亂 亂到唔想玩

Btw序章果時自動抽果次係咪一定係五星?
介面好亂

本身抽saber定乜鬼個池都有三隻五星 但個遊戲介面真係好亂 亂到唔想玩

介面好亂

介面好亂

上巴哈睇都話saber唔啱新手玩 其他兩個又麻麻地
有冇人可以加我 新玩

已加 長掛80陽劍
有冇人可以加我 新玩

已加 長掛80陽劍

你滿晒人

再黎
介面好亂

第一抽好似一定5星
FATE成個池CP值勁低
得金閃閃配MA叫有用
黃泉COSPLAY唔算廢但又唔算勁,不過夠靚
介面好亂

第一抽好似一定5星
FATE成個池CP值勁低
得金閃閃配MA叫有用
黃泉COSPLAY唔算廢但又唔算勁,不過夠靚

個UI的確幾亂
加上自己唔識日文
一開始連自己做緊乜都唔知
不過我邊玩邊上網搵資料睇
玩一星期就熟晒UI
都唔算太過份

頭先無料中左pok哩隻
係咪冇咩用

頭先無料中左pok哩隻
係咪冇咩用

15突有用

頭先無料中左pok哩隻
係咪冇咩用

15突有用

咁做倉管啦唯有

頭先無料中左pok哩隻
係咪冇咩用

1職獵人已經好有用啦,而且佢仲有專武添,
當然15突到拳聖就更好~~
除非你本身有光弓就未必需要佢做主力,
但由於唔同屬性既關係,遲下打塔好有用,
如果有多餘裝備都建議你升下佢~~
砂糖係邊隻

呢隻~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞