[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
水幻最終都拎唔到專武
係唔係換藥樽俾佢?

睇巴哈有D台仔又推介有隻熊公仔

水幻用唔到架喎,藥瓶係藥士/教授專用,咪亂換呀~

好彩未換

咁用咩佢

水幻唔用專武等如廢左一隻手,冇MA技...
如果一定要配裝武,就求其配一把杖佢囉,
但我寧願你下次先再刷,換其他武俾其他人好過啦

水幻冇專武得招胡蝶夢叫做最有用

依隻好唔好用?
新手手痕十抽

水拳同陽劍應該用咩武具好?
phantom of kill 都係g 社出又係同類型game, 點解會少人玩咁多既

都有玩 不過全女角...
phantom of kill 都係g 社出又係同類型game, 點解會少人玩咁多既

都有玩 不過全女角...

可能加埋又分乜姬型乜姬型 搞到啲人見到都覺煩?
英雄王件裝掉落率咁低

4場先打到一塊碎

打咗成晚先3塊碎

依隻好唔好用?
新手手痕十抽

聽聞全部FATE角色都麻麻地好用
除非有愛

(新出嗰隻基加美修唔知)

依隻好唔好用?
新手手痕十抽

聽聞全部FATE角色都麻麻地好用
除非有愛

(新出嗰隻基加美修唔知)

尋日新出既金閃閃同黃泉應該係FATE角入面最強2隻

陽劍我用炎龍把劍
水拳我用加防加血既武具
我見post第一頁嗰度寫住話衝到25級
之後就可以儲錢買25級shop入面既十連武器卷
但點解我禁入去shop到唔見有概

唔係成日有

唔係成日有

即係要等?

唔係成日有

即係要等?

朝早8點 11點 下午5點 8點 11點都會刷新
多啲留意

唔係成日有

即係要等?

多啲留意

呢個長期戰爭嚟,遲下有你都無錢買

其實咩意思?
我抽完10下,都冇俾2000石我

好彩未換

咁用咩佢

訓覺,但打一下就醒,都係冇咩用

其實咩意思?

慳咗嘅意思

好彩未換

咁用咩佢

訓覺,但打一下就醒,都係冇咩用

點會冇用 訓咗嘅話100命中

其實咩意思?

佢係講平左2000石

其實咩意思?

你當係慳返2000石而唔係真係俾2000石你啦
第2 STEP就慳返1000石

即係要等?

多啲留意

呢個長期戰爭嚟,遲下有你都無錢買

好貴?
第一次回覆獻比呢個POST
想問下 FATE入面既角D評價係點
想課金抽金閃閃
想課金抽金閃閃

課課課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞