[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問下武器四星升五星要100碎
五星之後係咪唔駛再食碎?

最高五星 五星之後無得再升

Thx
今晚升埋金閃閃把野先
仲差成65碎

想問下武器四星升五星要100碎
五星之後係咪唔駛再食碎?

最高五星 五星之後無得再升

Thx
今晚升埋金閃閃把野先
仲差成65碎

新手唯有放棄
Line Group有
留ID

samyschan

可唔可以加埋我,新手, id:110997110997
新手一問,想問下閃閃係咪一定要有專武?個附加技同王之財寶ge傷會唔會差好遠?
新手一問,想問下閃閃係咪一定要有專武?個附加技同王之財寶ge傷會唔會差好遠?

以極3打落去英雄王度計
英雄王招王之財寶 扣1480左右
專武招王之財寶 扣差唔多1600 再加幾樣抗性

以極3打落去英雄王度計
英雄王招王之財寶 扣1480左右
專武招王之財寶 扣差唔多1600 再加幾樣抗性

Thx
另外求line群邀請加入,玩了幾天都是邊緣人QQ...
id: 110997110997
懇請拜托

想問係咪要突破哂先可以升5星?定係現在lv已經ok?另外要突哂要幾多碎片?驚唔夠時間

想問係咪要突破哂先可以升5星?定係現在lv已經ok?另外要突哂要幾多碎片?驚唔夠時間

50lv先可以升5星

不過隻野基本係廢gei

50lv先可以升5星

不過隻野基本係廢gei

Thanks, 不過我account都未夠50lv 要幾多多碎石突破哂?想完event前儲夠碎片。另外邊關出碎片多?佢話2,3,4關但每次得幾塊,有時仲無.........

50lv先可以升5星

不過隻野基本係廢gei

Thanks, 不過我account都未夠50lv 要幾多多碎石突破哂?想完event前儲夠碎片。另外邊關出碎片多?佢話2,3,4關但每次得幾塊,有時仲無.........

你突咗幾多吓?

50lv先可以升5星

不過隻野基本係廢gei

你突咗幾多吓?

6下

50lv先可以升5星

不過隻野基本係廢gei

你突咗幾多吓?

6下

1- 每次5碎 共25
2- 每次10碎 共50
3- 每次15碎 共75
4- 每次20碎 共100
5- 每次25碎 共125
總合完成所有突破需要375碎

你仲要340碎

50lv先可以升5星

不過隻野基本係廢gei

你突咗幾多吓?

6下

1- 每次5碎 共25

你仲要340碎

thanks......而家先得90
【アップデート】プレイヤー同士での対戦機能や連携スキル等の追加を行ったver2.0.0の公開に伴うメンテンナンスを予定しております。
1/27 15:00 ~ 23:59頃
詳細は公式サイトをご確認ください。
https://t.co/iQ0InHwnFZ

儲定ap聽日2點前打哂碎片

6下

1- 每次5碎 共25

你仲要340碎

紅A嗎?
係就由佢啦,完全沒用

1- 每次5碎 共25

你仲要340碎

紅A嗎?
係就由佢啦,完全沒用

係咪真係完全無用 突到71lv 廢既唔刷了

28日卷中

唔好睇小炎龍王,成隻GAME除左火忍之外,
目前就只有佢有烈火之神舞隊長技,
對組火隊非常有用,打塔更加係不可缺少~

28日卷中

玩左咁耐好似冇乜組過火隊打event

28日卷中

異層塔 打風屬關都勉強組到火隊GE

28日卷中

異層塔 打風屬關都勉強組到火隊GE

打塔就咩隊都要組啦
火同暗屬角色而家真係唔算突出 水有水幻 風有劍豪 雷有金閃閃 光有領主 官方又唔出風屬關比人爽下

1- 每次5碎 共25

你仲要340碎

紅A嗎?
係就由佢啦,完全沒用

免費獵弓嚟講紅A係最好

1- 每次5碎 共25

你仲要340碎

紅A嗎?
係就由佢啦,完全沒用

免費獵弓嚟講紅A係最好

我突爆左
因為之前中左干將莫邪諗住升盡紅A可以用下
2點開始維護 快d做任同打碎
【ゴールドラッシュ】大変お待たせいたしました!土日限定で待望のゴールドラッシュ『超級』が期間限定登場!超級では新しい金塊「虹晶塊」がGET可能!ゼニーの大量獲得を目指せ!!詳細はこちら! https://t.co/V63YxfFopu
窮撚恩物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞