[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

第一頁有表講咩職業咩角

我有張九宮格自選卷係唔係要揀教授?

教授有隻免費可以用錢抽
你想換都得換水屬 伊荊莎白

錢抽有人岀架咩?
最高幾星?

第一頁有表講咩職業咩角

我有張九宮格自選卷係唔係要揀教授?

教授有隻免費可以用錢抽
你想換都得換水屬 伊荊莎白

錢抽有人岀架咩?
最高幾星?

最高5星
好似一開波一星

水幻?
藥樽?

藥樽係邊隻?
我都考慮緊換唔換水幻

兩大主力唔洗諗換唔換
打塔要打得快水幻真係快
趁佢仲有杖關拿拿臨打埋
藥樽係武器
冇薩滿底下要用藥樽回血
教授專用武器

陽劍水幻都有水拳鈴鹿,仲有咩好介紹

水幻?
藥樽?

藥樽係邊隻?
我都考慮緊換唔換水幻

兩大主力唔洗諗換唔換
打塔要打得快水幻真係快
趁佢仲有杖關拿拿臨打埋
藥樽係武器
冇薩滿底下要用藥樽回血
教授專用武器

睇你想玩咩隊

兩大主力唔洗諗換唔換
打塔要打得快水幻真係快
趁佢仲有杖關拿拿臨打埋
藥樽係武器
冇薩滿底下要用藥樽回血
教授專用武器

睇你想玩咩隊

建議換暗炮

兩大主力唔洗諗換唔換
打塔要打得快水幻真係快
趁佢仲有杖關拿拿臨打埋
藥樽係武器
冇薩滿底下要用藥樽回血
教授專用武器

睇你想玩咩隊

建議換暗炮

暗炮都唔錯

睇你想玩咩隊

建議換暗炮

暗炮都唔錯

換伊莉沙白先 最起碼叫做有隻人上藥防死宣 異常 回血
又可以升佢做奇術頂砂糖
共鬥個水幻武關 我用水幻等carry 係咪衝埋去不斷用蝴蝶夢隻死神就得
共鬥個水幻武關 我用水幻等carry 係咪衝埋去不斷用蝴蝶夢隻死神就得

行行企企打下狗打下啲人咪算

笑左 sad but ture
打完1-5-2-10
個劇情都唔差,手提game難得會睇劇情
ディオス on9到咁,比個外人講兩句就咁盲塞

笑左 sad but ture

升到過500 魔攻先有用
打完1-5-2-10

又係鳴門同佐助劇情
打完1-5-2-10

又係鳴門同佐助劇情

播劇情唔係得字 有埋d角色係到郁 搞到我都要睇曬
伊莉亞勁唔勁?同埋佢第三職咩黎?有冇用?
依家10突,諗緊好唔好all in 4000石買50碎,加埋屬性/彩虹碎突到上75
依家10突,諗緊好唔好all in 4000石買50碎,加埋屬性/彩虹碎突到上75

三職好似係奇術其他答唔到

我睇過巴哈仔意見好似fate隻隻都麻麻 唔算勁 只適合有愛玩家
打完1-5-2-10

又係鳴門同佐助劇情

第一個po我已經瘋狂屌迪歐斯(ディオス)

我睇過巴哈仔意見好似fate隻隻都麻麻 唔算勁 只適合有愛玩家

法術要詠唱已經輸九條街,灼珠同水幻真係贏人九條街
得2361 石 睇黎都儲唔切 留黎抽fate算 幾時先到返saber up

法術要詠唱已經輸九條街,灼珠同水幻真係贏人九條街

為左fate 入坑點知隻隻都唔勁
水幻唔計專武應該用邊把武具

前面有巴打話藥樽係咪即係哩個

水幻一定要專武
係呢個就係新藥瓶

水幻一定要專武
係呢個就係新藥瓶

水幻最勁就係佢招MA鯈寄生獸都要打把3星番嚟
主線好似推極都推唔完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞