[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
第一次回覆獻比呢個POST
想問下 FATE入面既角D評價係點

Tosaka打關弱 打鬥技有能力贏水幻
Saber中上級 如果打雷屬既關就啪啪聲
但風屬原罪 太多技能附加火屬性
伊莉亞75之後可以暫時頂替砂糖
綠A 打飛機用
偽saber 風屬水屬分別
一隻防禦型一隻閃避型
金閃閃 暫時系列入面最勁 高防高攻
偽Rider 高素早 攻擊力中等 攻擊距離遠

即係要等?

朝早8點 11點 下午5點 8點 11點都會刷新
多啲留意

呢個長期戰爭嚟,遲下有你都無錢買

好貴?

2百萬
想課金抽金閃閃

課課課

課啦 望
想課金抽金閃閃

課課課

課啦 望

機會黎啦
https://al.fg-games.co.jp/news/5717/

呢個長期戰爭嚟,遲下有你都無錢買

好貴?

2百萬

謝巴打
新手最快拎石方法係咪始終都係推主線同打協力

綠A 打飛機用
一隻防禦型一隻閃避型

唔該巴打

我冇金閃閃同偽RIDER 係咪已完

綠A 打飛機用
一隻防禦型一隻閃避型

唔該巴打

請準備好你的魔法卡

綠A 打飛機用
一隻防禦型一隻閃避型

唔該巴打

我冇諗過岀閃閃,派哂俾吾王

綠A 打飛機用
一隻防禦型一隻閃避型

唔該巴打

請準備好你的魔法卡

唔好咁
我課fate已經冇乜錢了
女聖騎把劍勁唔勁
使唔使打返把五星返嚟用?

綠A 打飛機用
一隻防禦型一隻閃避型

唔該巴打

請準備好你的魔法卡

唔好咁
我課fate已經冇乜錢了

女聖騎把劍勁唔勁

5* HP+30 物攻+35 會心+15
關卡唔難打 有時間可以打吓
女聖騎把劍勁唔勁

免費武好過無
我想問係咪有line gp
求加 id:hellng
呀 抽曬3step 點解要中伊莉雅
偏偏對佢0性趣....
女聖騎把劍勁唔勁

saber把劍仲抵打啦,物攻+45,魔防+20,會心+18,
我都打左3把返黎
英雄王件裝掉落率咁低

4場先打到一塊碎

打咗成晚先3塊碎

琴晚打到依家終於有30塊碎

求杯葛
為了金閃閃瘋狂推第三章
唔知儲唔儲到2500石
為了金閃閃瘋狂推第三章
唔知儲唔儲到2500石

第三章3話有2250

頭先抽到呢隻
但係在人物介面撳入去就彈GAME
試幾次都係咁
係有BUG定係我自己問題
用緊SONY機
新手,爬左文,google埋都搵唔到
到底呢d綠色技升左有咩用,又搵唔到可以用
例如金翅鳥王劍咁

(我都知對你地黎講應該係廢話問題黎,求輕屌
同埋想問呢個首抽3隻5星算ok?
我見除左伊利亞,另兩隻巴哈評價好似都ok,但果個post都好耐之前
新手,爬左文,google埋都搵唔到
到底呢d綠色技升左有咩用,又搵唔到可以用
例如金翅鳥王劍咁

(我都知對你地黎講應該係廢話問題黎,求輕屌
同埋想問呢個首抽3隻5星算ok?
我見除左伊利亞,另兩隻巴哈評價好似都ok,但果個post都好耐之前

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=29615&snA=1271&bpage=1&top=6&ltype=&keyword=

綠技咩黎睇上面條link

另外都係建議刷過,最好有陽劍先開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞