[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
新手
請問而家應該抽邊個pool?

第3 金色果個

金色抽封面大大隻陽劍
新手應該all in 陽劍
好似係

陽具劍唔駛突都打到好多關,新手嚟講夠晒

不過如果真係要最Top就必須15突
至少打共鬥會有返人權

首抽 2次500 石
是咪開得局?

另外 限定一週果個1回抽 需唔需要抽?

巴打
我仲需唔需要抽埋 step 2&3
突然今日咁多人首抽問野

未有人覆我step2
抽埋step3拎虹碎好定留石等一週年好
另外水saber係唔係廢?saber劍都裝唔到

砂糖skin點有?
砂糖skin點有?

聖誕節果陣出
抽埋step3拎虹碎好定留石等一週年好
另外水saber係唔係廢?saber劍都裝唔到

等多幾日 睇定d囉
我就抽左既

新手dl落黎 第一次首抽好撚耐 咁樣ok? 真新手唔識玩 拎黎消時間

新手咁樣開局ok?
我都唔係玩左好耐,都係FATE合作先玩,不過爬過下文,分享下,歡迎討論

首先首抽可以睇哩度
https://gamy.jp/tagatame/daregatame-risemara

哩隻GAME玩左一陣教學會有第一抽,一定係5星,如果中到以下哩幾隻都係唔錯 (即係剛剛條LINK部分S級的)

不過我覺得哩一抽都唔係太重要,重要係你之後嗰3 STEP

如果係新手宜家開始,建議抽第3個金色個POOL

新手要跳頭2 STEP唔難 (500 + 1500 = 2000),因為教完學拎禮物、做下任務、共鬥初顏石..... 好快可以儲到頭2 STEP (初顏頭10個每人250,好快就夠)

之後睇下中唔中到以下幾隻

陽劍
目前最強,就算0突都好好用,新手一定夠玩....不過如果真係要最TOP就一定要15突,最少共鬥有人權,好重要

水幻
同樣唔需要突都已經好夠戰力,基本上鬥技場上位玩家好多都有佢同陽劍

劍豪

火RPG女

以上幾隻建議盡量有陽劍為先,太OP

另外FATE角就真係有愛先啦,除左SABER同金閃閃,其他都係一般般....
SORRY用左上面巴打張圖做DEMO,因我已經冇左金色個POOL抽了
陽劍×2打算啪石刷金閃閃武具
求風屬高手組團
求風屬高手組團

btw 紅A武是咪要抽
求風屬高手組團

btw 紅A武是咪要抽

係,但專用職唔勁
FRIEND LIST 有兩個位,

長玩新手可以留ID
FRIEND LIST 有兩個位,

長玩新手可以留ID

求add
ID:AVOJPAES

藍頭髮個隻咪係LOR

已經有啦,洗唔洗抽到陽劍先開game?

唔駛, 可以等聖石6章出先用500石10抽博中.
想即有就用300有償石自選啦

聖石6章幾時出?都有陽劍?呢個金色pook得番幾日咋喎

巴打們

抽晒step 1-3 同一次 fate

有陽劍 可開局?

同埋應該升邊幾隻?

藍頭髮個隻咪係LOR

已經有啦,洗唔洗抽到陽劍先開game?

唔駛, 可以等聖石6章出先用500石10抽博中.
想即有就用300有償石自選啦

聖石6章幾時出?都有陽劍?呢個金色pook得番幾日咋喎

2月頭, 出聖石章會有聖石個幾隻OP角抽

巴打們

抽晒step 1-3 同一次 fate

有陽劍 可開局?

同埋應該升邊幾隻?

除左限角, 所有5星鑽抽角都升得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞