[iOS/An]為了誰的鍊金術師(2)FATE合作活動

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

巴打協力不要太認真

隊友唔同你格劍已經執到

佢用普通斬

儲mp啫

巴打協力不要太認真

隊友唔同你格劍已經執到

佢用普通斬

儲mp啫

本身mp夠佢用2招
有新pool抽
又每個500石支持下
新玩第二日唔係好明 金閃閃把專武點整?
【FgG FC】1/19(木)より「FgG ID連携ミッション」を開始!タガタメ、ファンキル、シノビナで指定のミッションを達成すると各種報酬が獲得できます。なお本企画はFgG FC会員限定となります。詳細はこちら。
https://fc.fg-games.co.jp/
連携咗再解埋任有500石拎

連携點樣解返
Fate角色有邊個可以做到戰力
(冇金閃閃)
(冇金閃閃)

金閃閃
(冇金閃閃)

金閃閃

其他齊哂

去協力做投石機
(冇金閃閃)

金閃閃

Ex4 Saber MVP
其實招石化點樣解

一黎石哂三隻主力真係 ....
其實招石化點樣解

一黎石哂三隻主力真係 ....

預防藥
想問隻GAME點刷首抽? 重裝就得?
個phantom of kill合作幾隻角係唔係唔值得抽?

(已抽500 step 1 得個桔 )

唔值
留守一週年

唔值
留守一週年

咁500當支持算了
sh

唔值
留守一週年

咁500當支持算了
sh

白毛合作角同小清水嘅差別大唔大

去協力做投石機

我應該揀咩角色先唔會比人踢
揀過60lv補同金閃閃都踢

去協力做投石機

我應該揀咩角色先唔會比人踢
揀過60lv補同金閃閃都踢

自己開場打"無限復活 風屬高手入" 見到低過75LV 唔係金邊就退房再黎過

凜+金閃閃+火炮 開唔開好 係咪一定要搏陽劍??

請問呢三個點解?

請問呢三個點解?

嗰個角色去level 60、轉ability同埋轉job

請問呢三個點解?

任何角色?

請問呢三個點解?

任何角色?

噢,原來係殺戮女主,thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞