新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike
新post留名 訓醒就爆post
推得好快
有冇多次團購年歷

有性趣
各位巴打, 見唔少巴打對supreme international sticker有興趣, 咁我就試下開個團購團啦!

我會淘既係以下E個網既sticker (只淘綠色, 請見諒), HKD$5/張, 20張截單, 面交付款
https://world.taobao.com/item/542820454157.htm?spm=a21bp.7806943.2014080708.5.emKkdi

利申: 本人未淘過E間既任何野, 所以未能保証質量, 請各位首先參考評價再決定, 本人亦未能提供退款或退貨, 如有任何疑問或擔心, 為咗保障大家利益, 請勿參與本次團購, 大家講個信字,希望各位唔好甩我底,謝謝

如果巴打有興趣, 請係下面回覆, 成團後會以email確認各位
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEv0dF1q62Dytc7Dbm18t4eAR7_IaukpA11_n45a9IWypQVQ/viewform

仲有2張就截單,推
每個男人心中都有一個新垣結衣

165人仔
依家咁多人
不如睇下有無人一齊黎多次團購仲好啦

假嘢都咁貴

信和好似有得賣?有無巴打知幾$$$?

收到風過年前賣緊二百幾
而家官網斷左貨
應該會再貴d

幅圖打入我個心 砰砰聲!

假嘢都咁貴

收到風過年前賣緊二百幾
而家官網斷左貨
應該會再貴d

其實係咪貼紙黎?賣點係Gakki用過?

呢個係邊個廣告?
今日係日本成人禮
一齊黎睇返20歲既gakki

新POST 留名
[quote]
呢個係邊個廣告?[/quotehttps://youtu.be/84zVvn9L0Gs]

165人仔
依家咁多人
不如睇下有無人一齊黎多次團購仲好啦

假嘢都咁貴

收到風過年前賣緊二百幾
而家官網斷左貨
應該會再貴d

thx 巴打
收工去信和買
呀!!!!!真係好_正呀_!
有冇人睇到呢段twitter
大谷講左乜

gakki 好可愛
每日追post睇痴線佬們已成生活樂趣
有冇人睇到呢段twitter
大谷講左乜

gakki 好可愛

幅畫畫到咁X樣
有冇多次團購年歷

有性趣

大約幾錢
明天是擁抱之日喔~
有冇多次團購年歷

有性趣

大約幾錢

請問會團購邊隻款
我冇地方掛掛曆 想買桌曆
明天是擁抱之日喔~

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞