新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike

俾人話樣衰

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

盲目左
佢心目中係想要一個欣賞自己內在美既人

好欣賞佢鍾意煮飯,依家d女..
同埋份人好可愛真係
佢個性格先係最吸引到我

好鐘意佢夠宅 簡宜夢寐以求

可以日日同佢係屋企煮飯仔
https://www.youtube.com/watch?v=PrISu4SLlPc
睇完呢條片再聽番天空個隻cd 好似有種好沉重嘅感覺 明明之前係覺得聽完好輕鬆 好開心
女性的意見

她的那種可愛是日本的寶啊。想看到真人的一位女演員。樣子和聲音都很完美。
喜劇中的微妙演技表現很好。關於戀愛的傳聞也不少,很期待將來會跟誰結婚。
希望會跟帥哥在一起。

皮膚非常透徹,五官和表情都十分可愛。肌膚亮白代表的藝人之一。化粧品廣告等
都帶出不少成熟女性的感覺,但無論如何天真無邪的可愛感才是她的魅力所在。

從出道至今一成不變的可愛真了不起啊! 即使女性也真心覺得可愛的聲音和笑容是
她的強大武器。最近的話,電視劇「逃恥」便把這種可愛發揮到極致。Gakki 就算變
成老太婆也是可愛 ! (笑)

最近越來越變得可愛和漂亮呢。大概是以前角色的影響吧,黑皮膚和濃粧給人GAL的印象,
現在卻是雪白,非常有透明感。雖然官方記載是身高 169cm ,但電視上所見應有170cm
以上,比想像的要高和修長。

對我來說樣子只算是普通。但肌膚通透漂亮,很清純的感覺。配合上電視時的衣著來看,應該會很吸引男性。感覺不是裝出來的可愛,還是喜歡的。

Gakki毫無疑問是男女所喜愛的天使! 出演過數部愛情劇和電影,太可愛了無論做了什麼也可以原諒。廣告、戀舞也好,那種徹底的可愛簡直就是清純派的女演員。到處也是想成為女友排行榜首位的常客呢。

無法挑剔的可愛。女性也為之所動的動作和笑容很棒。第一次看了戀空後便留下好印象,身邊說Gakki可愛的男性感覺也很多。什麼髮型也是可愛,Gakki是無敵的。

跳POCKY舞時的Gakki己經是天使了。那時只有美少女的感覺,最近化粧品的廣告也感到成熟的女性美。肌膚很透徹,笑容比什麼都要可愛。「逃恥」裡頭髮雖剪短了,但依然可愛的Gakki 絕對是真正的美人。

很可愛。那種透明感不禁會懷疑,真的是流著沖繩的血 ? 身高比想像的還要高確是驚人,
但在可愛面前什麼也沒所謂了。上任何節目也能輕易看出她的性格很好。現在馬上能想起
POCKY廣告中那個可愛的她。

經過多少年也是可愛啊。真的想擁有她的樣子。素顏可愛,塗上濃粧也不俗,非常整潔。
眼睛不算很大,沒有花技招展的感覺,卻是誰人也會喜歡上的面孔。某種粧顏下有點像
桐谷美玲。

留意到好多留言都有講聲音

唔知係咪因為唔係母語,對聲音辦識度唔高
好少評藝人會話人聲靚應該,又唔係唱歌
睇黎日本人黎講,佢把聲應該真係好正

同職業聲優比其實都有段距離
不過以藝人黎講辨識度係好高同埋好靚聲
我自己聽落覺得佢把聲偏向童聲,好可愛😍

證明結衣最勁
呢個最想成為戀人綾瀨遙第一真係唔明
石原同結衣爭啦今年 個個榜都好似係

大波呀ma

綾瀨遙都係行清純路線

清純既外表,淫亂既身體
根本係日本仔至愛
女性的意見

她的那種可愛是日本的寶啊。想看到真人的一位女演員。樣子和聲音都很完美。
喜劇中的微妙演技表現很好。關於戀愛的傳聞也不少,很期待將來會跟誰結婚。
希望會跟帥哥在一起。

皮膚非常透徹,五官和表情都十分可愛。肌膚亮白代表的藝人之一。化粧品廣告等
都帶出不少成熟女性的感覺,但無論如何天真無邪的可愛感才是她的魅力所在。

從出道至今一成不變的可愛真了不起啊! 即使女性也真心覺得可愛的聲音和笑容是
她的強大武器。最近的話,電視劇「逃恥」便把這種可愛發揮到極致。Gakki 就算變
成老太婆也是可愛 ! (笑)

最近越來越變得可愛和漂亮呢。大概是以前角色的影響吧,黑皮膚和濃粧給人GAL的印象,
現在卻是雪白,非常有透明感。雖然官方記載是身高 169cm ,但電視上所見應有170cm
以上,比想像的要高和修長。

對我來說樣子只算是普通。但肌膚通透漂亮,很清純的感覺。配合上電視時的衣著來看,應該會很吸引男性。感覺不是裝出來的可愛,還是喜歡的。

Gakki毫無疑問是男女所喜愛的天使! 出演過數部愛情劇和電影,太可愛了無論做了什麼也可以原諒。廣告、戀舞也好,那種徹底的可愛簡直就是清純派的女演員。到處也是想成為女友排行榜首位的常客呢。

無法挑剔的可愛。女性也為之所動的動作和笑容很棒。第一次看了戀空後便留下好印象,身邊說Gakki可愛的男性感覺也很多。什麼髮型也是可愛,Gakki是無敵的。

跳POCKY舞時的Gakki己經是天使了。那時只有美少女的感覺,最近化粧品的廣告也感到成熟的女性美。肌膚很透徹,笑容比什麼都要可愛。「逃恥」裡頭髮雖剪短了,但依然可愛的Gakki 絕對是真正的美人。

很可愛。那種透明感不禁會懷疑,真的是流著沖繩的血 ? 身高比想像的還要高確是驚人,
但在可愛面前什麼也沒所謂了。上任何節目也能輕易看出她的性格很好。現在馬上能想起
POCKY廣告中那個可愛的她。

經過多少年也是可愛啊。真的想擁有她的樣子。素顏可愛,塗上濃粧也不俗,非常整潔。
眼睛不算很大,沒有花技招展的感覺,卻是誰人也會喜歡上的面孔。某種粧顏下有點像
桐谷美玲。

留意到好多留言都有講聲音

唔知係咪因為唔係母語,對聲音辦識度唔高
好少評藝人會話人聲靚應該,又唔係唱歌
睇黎日本人黎講,佢把聲應該真係好正

gakki佢有配音過數碼暴龍同keroro,應該有聲優潛質
仲有50分鐘左右

仆街會唔會火曜日未完就爆
係咁的話麻煩搵人出post
唔想執post就等下下個我先執
仲有50分鐘左右

仆街會唔會火曜日未完就爆
係咁的話麻煩搵人出post
唔想執post就等下下個我先執

我諗到時會有人開

俾人話樣衰

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

盲目左
佢心目中係想要一個欣賞自己內在美既人

gakki真係好奇怪,比人讚佢笑得靚,即刻唔笑/笑唔出

毒撚一世唔明
睇左CODE BLUE 1 同SP
成套好好睇
好過tvb d濕鳩情節好多
gakki雖然唔係主演但都好好睇
留一留自己GMAIL 等星空巴批
buyi0617@gmail.com
係咪咁就得?
仲有半個鐘就可以抱
睇左逃恥 今日子 花水木 飛翔情報室
因為逃恥入坑 但第二刷都係飛黎睇
反而飛翔情報室刷左好幾次 好鍾意佢尼個角色

有冇巴打一樣

我覺得飛翔情報室最好睇!條感情線好正!每集一XX
故事又勵志
而且無論主角配角都好well developed
好多感動位、笑位同sweet位
室長同男主角演技超群,Gakki都演得好好
同你一樣好鍾意小稻稻

巴打識貨 完全同感
男主演技好 但硬係覺得同結衣唔襯

綾野剛S警官入面都演得幾好
抱抱
畀人讚好可愛係咩感覺

俾人話樣衰

結衣比小雪話過醜
仲未有得抱抱
我見大家都係講電視劇多
有冇邊套電影必睇?
之前團購miss左

因為自己本身點都會買翻2017嘅掛歷同枱歷
今日晏晝問過見仲有巴打有興趣
所以索性搞團購
睇下有無巴打join

有興趣嘅巴打麻煩入google form留低資料
https://goo.gl/forms/PHAsSVnqhtWXMqLE3

詳細資料可以入form睇
亦可以經form嗰email聯絡我

截止時間十一號晩十二點
http://www.bilibili.com/video/av2660031

gakki講普通話好得意
新手入坑 結衣最高
星空爸打check pm plx
lexxxxxxn90@gmail.com
畀人讚好可愛係咩感覺

俾人話樣衰

結衣比小雪話過醜

唔係掛

俾人話樣衰

結衣比小雪話過醜

唔係掛

Legal high 2劇情?

俾人話樣衰

結衣比小雪話過醜

唔係掛

第二季真係超好睇

結衣比小雪話過醜

唔係掛

估中左

結衣比小雪話過醜

唔係掛

估中左

get唔到

唔係掛

估中左

幼稚園
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞