新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike
睇花水木 gakki啲英文
個段日文係呢個網黎
好多段藝人調查
係下面, 結衣個段成160000點擊
其他人得幾千

https://geinou-news.jp/articles/%E5%AE%AE%E5%B4%8E%E3%81%82%E3%81%8A%E3%81%84-%E3%81%8B%E3%82%8F%E3%81%84%E3%81%84-%E5%BE%B9%E5%BA%95%E8%AA%BF%E6%9F%BB

屈機
閒人巴你推post太快,我宜家先留意到你整嗰幾幅圖
不過都唔係gif黎
隔離登巴打同依邊巴打都話追唔到post
明明幾年前睇legal high都冇事架
前個排見人人都講逃恥咪睇一集law
已經心知不妙 ,果斷停下來
點知好衰唔衰,YouTube 彈左
My boss my hero出來
見之前高登仔話正,咪又睇

結衣BB
兩日煲完

雖然工作好辛苦,但我決定今個星期煲曬逃恥
之後再煲曬舊個D

Sor打到一舊舊
但真心想同各位分享

巴打咁奇怪既,睇逃恥一集停左反而睇mbmh中毒
逃恥真係好毒,毒到呢度d人痴哂線

非也
我係D自以為理性的人
就是怕逃恥毒性太強所以忍住不看
情況太約是
吸毒犯法又易上癮,都係食煙仔算
點知...我係垃圾,食煙仔都中毒

巴打喺信和買?幾$$$??

信和邊間

之前呢到有位勁好人既巴打搞團購

信和 $220
貴到癲

結衣BB
兩日煲完

之後再煲曬舊個D

Sor打到一舊舊
但真心想同各位分享

非也
我係D自以為理性的人
情況太約是

如果咁計mbmh應該連煙仔都唔係
要對比用核彈同子彈比
星空巴
求share google drive
睇完逃恥之後好空虛依家翻工放工食完飯臨訓前都係度搵緊Gakki綜藝黎睇

clarence116@gmail.com

麻煩哂
星空巴
睇完逃恥之後好空虛依家翻工放工食完飯臨訓前都係度搵緊Gakki綜藝黎睇

麻煩哂

唔知wow左未

平時工作上會唔會講日文

上司同老細都係日本人
客都有日本人
電話 E-mail 走唔甩

識日文真係好,睇多好多野
我都想去2ch吹水

好勁抽巴打
想問下最難地方係邊到

都係公認既聽同講
上左年紀D老野既口音真係聽死人
結衣bb我收工啦 趕緊返嚟 等埋我一齊食飯

結衣BB
兩日煲完

之後再煲曬舊個D

Sor打到一舊舊
但真心想同各位分享

非也
我係D自以為理性的人
情況太約是

要對比用核彈同子彈比

核彈級:逃恥、今日子
普通飛彈:lh、空飛、父女
子彈:mbmh
未睇既無計入去
星空巴

麻煩哂

同求啊 a304548871@gmail.com
好空虛啊

平時工作上會唔會講日文

上司同老細都係日本人
客都有日本人

我都想去2ch吹水

好勁抽巴打
想問下最難地方係邊到

都係公認既聽同講

果陣令你下決心學好日文係咩原因
好想學但真係無毅力
可能mbmh
17歲結衣的笑容
令我有太多回憶
讓子彈~飛一會吧!
睇咗第7次後
發覺第9集星野源同結次最尾攬個到
講話幾時都抱得個段
星野源個樣好奸 好似聽到結衣話可以攬成晚之後收唔埋自己嘅本性 奸樣出咗嚟

結衣BB
兩日煲完

之後再煲曬舊個D

Sor打到一舊舊
但真心想同各位分享

非也
我係D自以為理性的人
情況太約是

要對比用核彈同子彈比

未睇既無計入去

我覺得今日子唔級萌恥
半日都冇就14頁…
半日都冇就14頁…

有冇人睇到呢段twitter
大谷講左乜

主持 : 同結衣一齊可能都唔錯喎
大谷 : 我依D咁既 絕對唔得 好謙

平時工作上會唔會講日文

上司同老細都係日本人
客都有日本人

我都想去2ch吹水

好勁抽巴打
想問下最難地方係邊到

都係公認既聽同講

果陣令你下決心學好日文係咩原因
好想學但真係無毅力

中學英文堂教材,其中有村上春樹短編小說既英譯版
一睇就迷左 決定要學好日文睇原文
有冇人睇到呢段twitter
大谷講左乜

主持 : 同結衣一齊可能都唔錯喎
大谷 : 我依D咁既 絕對唔得 好謙

有自知之明 唔錯

結衣BB
兩日煲完

之後再煲曬舊個D

Sor打到一舊舊
但真心想同各位分享

非也
我係D自以為理性的人
情況太約是

要對比用核彈同子彈比

未睇既無計入去

我最鍾意係LH
佢角色定位令佢啲可愛感爆哂出黎
我電話wallpaper十幾張 LH既gif
真係可愛到痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞