新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike
LH張gif 波台巴打會唔會ff對白

其實係講緊 連登班痴線佬痴少陣得唔得

過多排我諗我會平伏返
樹多巴打下次加番落post頭

常見問題:

Q:我想問星空巴個drive入面既片點整字幕

A: Down片+字幕落黎,將片+字幕改成同一檔名名,Down media player classic落黎播條片

Q: 點解我down唔到Google drive啲片?點解會顯示禁止or 失敗?係咪星空巴Off左條link?

A: 人在Link在 解決方法有兩個
1) 用其他Browser再試下Down

2) 將你想Down嘅片滑鼠右click加上星號,之後去番自己個Google drive入面,click星號標記,你會見到你岩岩加左星號嘅片,再右click禁建立副本

做完以上步驟,條片就會自動加到你自己嘅Google drive

ps:你個drive剩餘容量要多過條片

如果都係唔得呢?
唯有俾多次email我再share

新手
我中左結衣毒
星空巴求drive !!
rayhk2013@yahoo.com.hk
樹多巴打下次加番落post頭

常見問題:

Q:我想問星空巴個drive入面既片點整字幕

A: Down片+字幕落黎,將片+字幕改成同一檔名名,Down media player classic落黎播條片

Q: 點解我down唔到Google drive啲片?點解會顯示禁止or 失敗?係咪星空巴Off左條link?

A: 人在Link在 解決方法有兩個
1) 用其他Browser再試下Down

2) 將你想Down嘅片滑鼠右click加上星號,之後去番自己個Google drive入面,click星號標記,你會見到你岩岩加左星號嘅片,再右click禁建立副本

做完以上步驟,條片就會自動加到你自己嘅Google drive

ps:你個drive剩餘容量要多過條片

如果都係唔得呢?
唯有俾多次email我再share

新手
我中左結衣毒
星空巴求drive !!
rayhk2013@yahoo.com.hk

謝謝!!!
一直都係CD-ROM,忍唔住開account來留名。

逃恥播到第四五集度開始追,一睇就迷上左結衣bb,之後係咁補劇,而家b站有字幕嘅綜藝睇左九成九,係差gakki lock未聽晒。日日返工就係等放工返屋企上網search結衣bb d野來睇,好似癮君子

點解結衣會有咁既魔力

結衣bb 把聲好甜好軟好好聽,聽晒gakki lock d 電台節目之後唔知點算

I know that feel bro~ 我都係做左十年以上cd-rom, 為左結衣bb留名~ 嗚呀

成堆原CD-ROM係度為左結衣bb聚首一堂

gakki lock係講咩?

Gakki做電台DJ講自己近況同覆聽眾留言

有時同戶田打情罵悄
http://www.bilibili.com/video/av2277259/

三隻小豬出處就係呢度

三隻小豬係咪花水木本野?

唔知呢,佢做左好多年,有幾廿集,未聽晒
優酷網大把

有時同戶田打情罵悄
http://www.bilibili.com/video/av2277259/

三隻小豬出處就係呢度

優酷網大把

有翻譯架?
有冇結衣最update 既社交網? fb?agram?twitter?

北川景子反而係呢個榜唔入流

綾瀨遙長期榜首
真係咁正咩 結衣贏成條街喎

三隻小豬出處就係呢度

優酷網大把

有翻譯架?

三隻小豬應該係呢個
結衣之前出故事書

咁緊係咁講
唔通話結衣配唔起自己咩

不過講堅
佢絕對夠格
年收好似都成2億,分分鐘多過結衣
22歲,現今日本最強棒球員
高大型,簡直係鑽石盤
日本都幾多運動員同藝人一齊

2017年佢人工係2億7000萬 yen
未計代言
2018年佢去美國的話年薪6億 yen 起跳

當自己夠錢用唔使憂既時候,揾對象時錢既誘因係接近0

逃恥播到第四五集度開始追,一睇就迷上左結衣bb,之後係咁補劇,而家b站有字幕嘅綜藝睇左九成九,係差gakki lock未聽晒。日日返工就係等放工返屋企上網search結衣bb d野來睇,好似癮君子

點解結衣會有咁既魔力

結衣bb 把聲好甜好軟好好聽,聽晒gakki lock d 電台節目之後唔知點算

I know that feel bro~ 我都係做左十年以上cd-rom, 為左結衣bb留名~ 嗚呀

有時同戶田打情罵悄

code blue入面結衣同戶田都有百合既味道

北川景子反而係呢個榜唔入流

綾瀨遙長期榜首

日本人口味唔同瓜
不過今年應該第一啦結衣

最靚 最想成為嘅樣 最想成為嘅戀人 最鍾意
樣樣唔同嘅 不過gakki全部榜都係頭幾名咁解姐

有時同戶田打情罵悄

三隻小豬出處就係呢度

優酷網大把

有翻譯架?

有中文字幕
b站有,不過優酷網齊d

http://www.soku.com/search_video/q_gakki_locks
星空巴我係隔離SEND 左gmail 俾你

綾瀨遙長期榜首

日本人口味唔同瓜
不過今年應該第一啦結衣

證明結衣最勁
呢個最想成為戀人綾瀨遙第一真係唔明
石原同結衣爭啦今年 個個榜都好似係

綾瀨遙長期榜首

日本人口味唔同瓜
不過今年應該第一啦結衣

證明結衣最勁

大波呀ma

綾瀨遙長期榜首

日本人口味唔同瓜
不過今年應該第一啦結衣

證明結衣最勁

大波呀ma

綾瀨遙都係行清純路線

點解結衣會有咁既魔力

有時同戶田打情罵悄

code blue入面結衣同戶田都有百合既味道

親密戰友
我記得個感覺係好傲嬌

有時同戶田打情罵悄

三隻小豬出處就係呢度

優酷網大把

有翻譯架?

有中文字幕
b站有,不過優酷網齊d

http://www.soku.com/search_video/q_gakki_locks

好多
gakki雖然宅同怕醜 但好彩佢上綜藝都好自然好好睇

如果你有睇能年同堀北真希上綜藝,你就知有幾恐怖

Gakki起碼識畀反應識笑

琴晚好奇睇堀北,個主持好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞