新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike
gakki燦神is back

出現了

新手 點解全開女孩可以唔撚洗睇
早排睇完逃,mymh 同埋今日子 陣間打算睇全開

話左唔提條友 提起條友咩心情都冇
星空巴

可唔可以加埋我入Google drive?

Lyviuz@gmail.com

收到啦!唔該晒星空巴
入到Google drive好似入左寶山一樣
星空巴多年心血真係好犀利

請我飲油

星空巴打我剛剛也收到你的drive link,
謝謝!!
但我唔知俾酒

高登

Lin登呢邊有得賜酒嘅話星巴會唔會係其中一個最多酒嘅user

好難講

佢返黎啦
今晚邊個開新po

原來咁快又3x頁
訂年歷個巴打成到團未?

一定成左
尋晩已經十幾個

而家等截止
知道縮短啲一日就算

我12號要去台灣,15號先番黎
你幾時要過數

巴打去到台灣夜晚10點睇緯來日本台,而家每晚播兩集
訂年歷個巴打成到團未?

一定成左
尋晩已經十幾個

而家等截止
知道縮短啲一日就算

追唔切Post, 係咪有得訂年曆

條link好似係#4xx

推得太快

表已填

https://goo.gl/forms/PHAsSVnqhtWXMqLE3
補返Link俾其他巴打唔洗搵
星空巴

可唔可以加埋我入Google drive?

Lyviuz@gmail.com

收到啦!唔該晒星空巴
入到Google drive好似入左寶山一樣
星空巴多年心血真係好犀利

請我飲油

星空巴打我剛剛也收到你的drive link,
謝謝!!
但我唔知俾酒

高登

Lin登呢邊有得賜酒嘅話星巴會唔會係其中一個最多酒嘅user

好難講

我諗除左連尼住,都好難人超越你
[quote][quote]

睇完逃恥之後,
每日返學關門之前都會望一望番屋企,然後耳邊就會響起結衣把聲
而家手機入面都save低左好多gakki gif
日日都係friend d group到send gakki gif/圖
話俾佢地聽自己日日同gakki食飯、同gakki訓、同gakki抱抱、同gakki拖住手睇電視,重有好多野一齊做
我d 朋友問我做咩呢排唔同佢地食飯,我答佢地話自己同gakki食飯去街

到底我係咪傻左
啱啱睇完今日天 仲有邊套結衣bb主演直得一睇
睇完逃恥之後,
日日都係friend d group到send gakki gif/圖
話俾佢地聽自己日日同gakki食飯、同gakki訓、同gakki抱抱、同gakki拖住手睇電視,重有好多野一齊做
我d 朋友問我做咩呢排唔同佢地食飯,我答佢地話自己同gakki食飯去街

到底我係咪傻左

巴打我都係
睇完逃恥之後,

到底我係咪傻左

絕對係啦

明明佢一路都係我隔離
睇完逃恥之後,

到底我係咪傻左

照你既情況係中度影響現實生活
中毒未算太深
訂年歷個巴打成到團未?

一定成左
尋晩已經十幾個

而家等截止
知道縮短啲一日就算

追唔切Post, 係咪有得訂年曆

條link好似係#4xx

推得太快

表已填

https://goo.gl/forms/PHAsSVnqhtWXMqLE3
補返Link俾其他巴打唔洗搵

掛歷枱歷有咩分別

legal high?

legal high?

空飛
睇完逃恥之後,

到底我係咪傻左

絕對係啦

明明佢一路都係我隔離

睇完逃恥之後,

到底我係咪傻左

絕對係啦

明明佢一路都係我隔離

急性中毒 慢慢就慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞