新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike
廣告黎講雞仔麵同雪肌精真係屈晒機
一個超cute一個超靚

我鐘意雪肌精多D
之前團購miss左

因為自己本身點都會買翻2017嘅掛歷同枱歷
今日晏晝問過見仲有巴打有興趣
所以索性搞團購
睇下有無巴打join

有興趣嘅巴打麻煩入google form留低資料
https://goo.gl/forms/PHAsSVnqhtWXMqLE3

詳細資料可以入form睇
亦可以經form嗰email聯絡我

截止時間十一號晩十二點

ADD了

唔知埋單計數有幾多人

Email左巴打

希望埋單唔好太貴

人越多越平
因為Tenso都算貴

但用Ems
佢claim話由個倉到香港兩日

推 等多啲痴線佬一齊買
睇咗兩集smile,聽聞好慘情,係咪淨係男主角慘?如果結衣套劇入面有咩衫長褲短,我就唔睇落去

我最後睇晒, 如果你挨到頭8集都ok既
結衣無穿無爛, 慘唔慘就睇你點睇
一個超cute一個超靚

我鐘意雪肌精多D

雪肌精係成熟少少既靚
雞麵就瘋狂賣萌
一個超cute一個超靚

我鐘意雪肌精多D

雪肌精係成熟少少既靚
雞麵就瘋狂賣萌

Why not both
每晚臨訓前
睇下結衣d相
個人即刻幸福爆登
安心入睡
睇咗兩集smile,聽聞好慘情,係咪淨係男主角慘?如果結衣套劇入面有咩衫長褲短,我就唔睇落去

我最後睇晒, 如果你挨到頭8集都ok既
結衣無穿無爛, 慘唔慘就睇你點睇

男主角性格太on9兼弱智
套劇真係悶到嘔

不過因為結衣個角色啞嘅,要用肢體語言同人溝通,所以特別多動作,超可愛。同埋佢雙眼喺呢套劇好似特別大

建議跳來睇
唔該星空巴打
monsterlap17@gmail.com
之前團購miss左

因為自己本身點都會買翻2017嘅掛歷同枱歷
今日晏晝問過見仲有巴打有興趣
所以索性搞團購
睇下有無巴打join

有興趣嘅巴打麻煩入google form留低資料
https://goo.gl/forms/PHAsSVnqhtWXMqLE3

詳細資料可以入form睇
亦可以經form嗰email聯絡我

截止時間十一號晩十二點

已填
btw個網係咪有得買埋寫真
每晚臨訓前
睇下結衣d相
個人即刻幸福爆登
安心入睡

每晚訓之前都想搵條片睇下,但係睇下睇下就黎睇哂,無新野睇
睇完之後覺得好空虛

我們都是這樣走過來的

之後會狂睇舊劇, 綜藝, 不停google佢, 儲相

病徵齊哂
每晚臨訓前
睇下結衣d相
個人即刻幸福爆登
安心入睡

咁就係重睇嘅節奏
每晚臨訓前
睇下結衣d相
個人即刻幸福爆登
安心入睡

咁就係重睇嘅節奏

已經刷左5次
每晚臨訓前
睇下結衣d相
個人即刻幸福爆登
安心入睡

咁就係重睇嘅節奏

已經刷左5次

星空巴打個寶庫有438GB,你睇哂啦?
每晚臨訓前
睇下結衣d相
個人即刻幸福爆登
安心入睡

咁就係重睇嘅節奏

已經刷左5次

星空巴打個寶庫有438GB,你睇哂啦?

我冇咁癲 淨逃恥5次,今日子2次 我諗綜藝差少少睇哂
睇完之後覺得好空虛

我們都是這樣走過來的

之後會狂睇舊劇, 綜藝, 不停google佢, 儲相

病徵齊哂

仲有將手機電腦所有轉到既野換晒gakki
曲單已經轉左聽結衣
仲有聽ost
屌你 原來飛翔真係好好睇 而家睇到第3集 好想一氣呵成睇哂 奈何聽日要返工
屌你 原來飛翔真係好好睇 而家睇到第3集 好想一氣呵成睇哂 奈何聽日要返工

我lh仲係第一季 仲差2集

休息是為了走更長的路

我lh仲係第一季 仲差2集

果陣睇到唔撚訓
有2星期平均睡眠時間<5h

休息是為了走更長的路

sleep is for the weak

室長

休息是為了走更長的路

sleep is for the weak

射定波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞