新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike
睇完逃恥之後,
每日返學關門之前都會望一望番屋企,然後耳邊就會響起結衣把聲
而家手機入面都save低左好多gakki gif
日日都係friend d group到send gakki gif/圖
話俾佢地聽自己日日同gakki食飯、同gakki訓、同gakki抱抱、同gakki拖住手睇電視,重有好多野一齊做
我d 朋友問我做咩呢排唔同佢地食飯,我答佢地話自己同gakki食飯去街

到底我係咪傻左

絕對係啦

明明佢一路都係我隔離

急性中毒 慢慢就慣

巴打排期精神科未

點解決
有時上堂望一望隔離都會見到gakki好專心上緊堂
有時佢就會feel到我望緊佢,再對我笑一笑
睇完逃恥之後,
日日都係friend d group到send gakki gif/圖
話俾佢地聽自己日日同gakki食飯、同gakki訓、同gakki抱抱、同gakki拖住手睇電視,重有好多野一齊做
我d 朋友問我做咩呢排唔同佢地食飯,我答佢地話自己同gakki食飯去街

到底我係咪傻左

絕對係啦

明明佢一路都係我隔離

急性中毒 慢慢就慣

巴打排期精神科未

點解決

準備好

準備開新Po?
啱啱睇完今日天 仲有邊套結衣bb主演直得一睇

legal high?

空飛

大家加速推爆埋個post
睇完逃恥之後,

到底我係咪傻左

絕對係啦

明明佢一路都係我隔離

急性中毒 慢慢就慣

巴打排期精神科未

點解決

我已經盡量控制住自己
全力一推
睇返以前d綜藝 發現老婆有大叔在場既好似開心多野講d
結衣bb應承咗陪我到朝早 有咩可以做

回歸了
結衣bb應承咗陪我到朝早 有咩可以做

睇醫生喇
有冇痴線佬有齊原圖

睇睇飛翔下突然諗起
咁我睇緊既依套野咪就係空幕情報室既宣傳片囉

根本就係
d型號同分工講到好仔細
屌閒人巴返黎
屌閒人巴返黎

屌閒人巴返黎

屌閒人巴返黎

你會唔會以後都唔打字回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞