新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike

Gakki做電台DJ講自己近況同覆聽眾留言

有時同戶田打情罵悄
http://www.bilibili.com/video/av2277259/

三隻小豬出處就係呢度

三隻小豬係咪花水木本野?

唔知呢,佢做左好多年,有幾廿集,未聽晒
優酷網大把

有翻譯架?

有中文字幕
b站有,不過優酷網齊d

http://www.soku.com/search_video/q_gakki_locks

好多

呢度淨show左 gakki locks
再早d 好似有d 2006年嘅,你可以試用girl lock / school of lock 做key word去search
女性的意見

她的那種可愛是日本的寶啊。想看到真人的一位女演員。樣子和聲音都很完美。
喜劇中的微妙演技表現很好。關於戀愛的傳聞也不少,很期待將來會跟誰結婚。
希望會跟帥哥在一起。

皮膚非常透徹,五官和表情都十分可愛。肌膚亮白代表的藝人之一。化粧品廣告等
都帶出不少成熟女性的感覺,但無論如何天真無邪的可愛感才是她的魅力所在。

從出道至今一成不變的可愛真了不起啊! 即使女性也真心覺得可愛的聲音和笑容是
她的強大武器。最近的話,電視劇「逃恥」便把這種可愛發揮到極致。Gakki 就算變
成老太婆也是可愛 ! (笑)

最近越來越變得可愛和漂亮呢。大概是以前角色的影響吧,黑皮膚和濃粧給人GAL的印象,
現在卻是雪白,非常有透明感。雖然官方記載是身高 169cm ,但電視上所見應有170cm
以上,比想像的要高和修長。

對我來說樣子只算是普通。但肌膚通透漂亮,很清純的感覺。配合上電視時的衣著來看,應該會很吸引男性。感覺不是裝出來的可愛,還是喜歡的。

Gakki毫無疑問是男女所喜愛的天使! 出演過數部愛情劇和電影,太可愛了無論做了什麼也可以原諒。廣告、戀舞也好,那種徹底的可愛簡直就是清純派的女演員。到處也是想成為女友排行榜首位的常客呢。

無法挑剔的可愛。女性也為之所動的動作和笑容很棒。第一次看了戀空後便留下好印象,身邊說Gakki可愛的男性感覺也很多。什麼髮型也是可愛,Gakki是無敵的。

跳POCKY舞時的Gakki己經是天使了。那時只有美少女的感覺,最近化粧品的廣告也感到成熟的女性美。肌膚很透徹,笑容比什麼都要可愛。「逃恥」裡頭髮雖剪短了,但依然可愛的Gakki 絕對是真正的美人。

很可愛。那種透明感不禁會懷疑,真的是流著沖繩的血 ? 身高比想像的還要高確是驚人,
但在可愛面前什麼也沒所謂了。上任何節目也能輕易看出她的性格很好。現在馬上能想起
POCKY廣告中那個可愛的她。

經過多少年也是可愛啊。真的想擁有她的樣子。素顏可愛,塗上濃粧也不俗,非常整潔。
眼睛不算很大,沒有花技招展的感覺,卻是誰人也會喜歡上的面孔。某種粧顏下有點像
桐谷美玲。

北川景子反而係呢個榜唔入流

綾瀨遙長期榜首
真係咁正咩 結衣贏成條街喎

綾瀨遙好似係天然呆,再加上大波,又無結衣BB咁COOL,如果剩係係電視睇一兩眼嘅話又真係好易會揀佢。仲要大波遙套代表作早咁多,呢度都有啲輸蝕。

不過我最愛都係結衣BB

右上角做乜鳩

驚嘆結衣點解咁靚囉

右上角做乜鳩

驚嘆結衣點解咁靚囉

天使啊
畀人讚好可愛係咩感覺
http://www.bilibili.com/video/av2292266/

呢段好多人表白

有一樣奇怪嘅事,就係男女睇人好唔同

調查話男性變女性你最想要嘅樣 第一係gakki
相反女性選最想要女性嘅樣通常係北川景子/石原聰美

然而,日本fans係女多過男

搵唔到所有特典 得ng 同making

買咗bd,到貨再share
畀人讚好可愛係咩感覺

俾人話樣衰

個post終於慢左
個post終於慢左

加速
畀人讚好可愛係咩感覺

俾人話樣衰

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

俾人話樣衰

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

表面扮無野心入面暗爽

俾人話樣衰

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

盲目左
佢心目中係想要一個欣賞自己內在美既人

俾人話樣衰

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

盲目左

好欣賞佢鍾意煮飯,依家d女..
同埋份人好可愛真係
佢個性格先係最吸引到我

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

盲目左

讚得多都會開心嘅
不過應該唔會飄飄然

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

盲目左

同埋份人好可愛真係
佢個性格先係最吸引到我

此女只應天上有

俾人話樣衰

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

盲目左

同埋份人好可愛真係
佢個性格先係最吸引到我

好鐘意佢夠宅 簡宜夢寐以求
幾個鐘就推左7頁
你班痴線佬

俾人話樣衰

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

可惜我係男人,話唔到俾你知

佢成日都比人讚可愛同靚
究竟受歡迎既感覺係點
佢有冇比人讚到飄飄然呢

可惜我係男人,話唔到俾你知

我聽日幫你你問下佢啦 結衣 依家訓左
仲有50分鐘左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞