新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike
一直都係CD-ROM,忍唔住開account來留名。

逃恥播到第四五集度開始追,一睇就迷上左結衣bb,之後係咁補劇,而家b站有字幕嘅綜藝睇左九成九,係差gakki lock未聽晒。日日返工就係等放工返屋企上網search結衣bb d野來睇,好似癮君子
https://www.youtube.com/watch?v=ARVVYMiROJw
呢條片可唔可以擺係post 頭
入面全部都係gakki 黎 好正啊

睇到冇晒性欲亅究竟點算 完全唔想打丁
我諗呢到冇人會醫得好

邊集黎

legal high 第2季 最尾果集
最後既scene

逃恥播到第四五集度開始追,一睇就迷上左結衣bb,之後係咁補劇,而家b站有字幕嘅綜藝睇左九成九,係差gakki lock未聽晒。日日返工就係等放工返屋企上網search結衣bb d野來睇,好似癮君子

點解結衣會有咁既魔力

結衣bb 把聲好甜好軟好好聽,聽晒gakki lock d 電台節目之後唔知點算

我好想比結衣屈手指啊啊啊
3月未呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀

今日1月9號呀巴打

我記得有幕係堺雅人咬埋落去

我記得有幕係堺雅人咬埋落去

Btw 仲未得閒睇堺叔套真田丸

睇到好開心

其實好似冇咩人追佢咁,話唔定結衣好易追

佢鐘意你咪易囉
唔會玩港女性格

結衣應該係無好感就會唔多理你,鐘意就好易追個啲人嚟
唔會好似公廁咁同人flirt 嚟flirt去,所以感覺好少人追

結衣bb追我嘅

http://www.bilibili.com/video/av3243865/

30:20

中居正廣話佢就算見到Gakki都唔敢搭訕,我諗Gakki平時唔出聲個樣應該幾cool,無人敢埋身

都係公認既聽同講
上左年紀D老野既口音真係聽死人

果陣令你下決心學好日文係咩原因
好想學但真係無毅力

中學英文堂教材,其中有村上春樹短編小說既英譯版
一睇就迷左 決定要學好日文睇原文

遇見100%女孩?

今日1月9號呀巴打

越睇越空虛

個奸樣係咪同last集有首尾相應?
想換張雙人床 但實栗話維持現狀好d

嗰個可以話同劇情相近嘅表情
但嗰段好似係唔小心露出本性個樣

點解結衣會有咁既魔力

結衣bb 把聲好甜好軟好好聽,聽晒gakki lock d 電台節目之後唔知點算

I know that feel bro~ 我都係做左十年以上cd-rom, 為左結衣bb留名~ 嗚呀

今日1月9號呀巴打

唔好咁逼大家啦
倒數會好辛苦
利申 大把野未睇可以慢慢磨到3月
下個post頭加番Google drive 裝圖嘅Link
https://drive.google.com/folderview?id=0B_rL4yVxTuV2V1BVOXYxV0J3ZWM
今日去左大陸論壇
探下大陸d院友
發覺佢地講d野一樣

可能也是因為最近壓力大,心情不好。看了幾部新垣結衣的劇後無法自拔,感覺徹底迷上了這個人。但是明知自己不可能有希望就會覺得十分空虛難過。分不清虛幻現實確實不好,自己都覺得迷上一個演員和幾個虛幻的角色太荒唐。但就是走不出來,覺得自己有病了。

下個post頭加番Google drive 裝圖嘅Link
https://drive.google.com/folderview?id=0B_rL4yVxTuV2V1BVOXYxV0J3ZWM

如果得閒
希望分好file
逃恥、今日子、lh、綜藝、廣告、雜誌之類咁
麻煩晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞