新垣結衣 (9) 讓我來說的話 要是你也喜歡我就好了

1001 回覆
100 Like 2 Dislike
想問下gakki額頭粒點 係幾時開始無左

我啜走左

唔好咁癲啦

鼻樑上面?
星空巴
求share google drive
睇完逃恥之後好空虛依家翻工放工食完飯臨訓前都係度搵緊Gakki綜藝黎睇

clarence116@gmail.com

麻煩哂

星空巴我request左麻煩哂

收到啦多謝巴打
可惜我高登ac之前屌早洩嘅時候俾佢bam鳩咗冇得俾酒

我啜走左

唔好咁癲啦

鼻樑上面?

額頭個點痣

我啜走左

唔好咁癲啦

鼻樑上面?

額頭個點痣

唔係仲喺度咩

鼻樑上面?

額頭個點痣

唔係仲喺度咩

而家個髮型都見唔到粒痣

額頭個點痣

唔係仲喺度咩

而家個髮型都見唔到粒痣

美栗頭淨係遮到中間嗰粒
利申:好鍾意gakki嗰兩粒痣

唔係仲喺度咩

而家個髮型都見唔到粒痣

美栗頭淨係遮到中間嗰粒

額頭粒痣加分

而家個髮型都見唔到粒痣

美栗頭淨係遮到中間嗰粒

額頭粒痣加分

好想啜

而家個髮型都見唔到粒痣

美栗頭淨係遮到中間嗰粒

額頭粒痣加分

好想啜

唔好咁痴線啦

黎緊我會去沖繩,想問有無咩地點可以朝聖?

南城市立大里中學校
好似係結衣間母校

好正呀~

如果你知道gakki老家係邊,記得同我講

成班巴打會籌期保釋你返香港

你個痴線佬唔好搞我外父外母得唔得

南城市立大里中學校
好似係結衣間母校

咁殘既
星空巴
求share google drive
睇完逃恥之後好空虛依家翻工放工食完飯臨訓前都係度搵緊Gakki綜藝黎睇

clarence116@gmail.com

麻煩哂

星空巴我request左麻煩哂

收到啦多謝巴打
可惜我高登ac之前屌早洩嘅時候俾佢bam鳩咗冇得俾酒

你個痴線佬唔好搞我外父外母得唔得

巴打可唔可以add 我入google drive
ngwainam2004@gmail.com

Add埋我
2014wsc301199@gmail.com
睇緊my boss my hero

我想入教呀
dinhowong1988@gmail.com

結衣教星空教主

星空巴打可唔可以add 我入google drive
chickhon@gmail.com
Thx

星空巴打
加埋我Thank you
mcwlok9p@gmail.com

請問星空巴打google drive link 係咩?我收唔到email邀請 謝謝 (chickhon@gmail.com)

睇完逃恥毒已中
求星巴add我入Google drive list補番
email: comingsoon6622@gmail.com
唔該哂
依家星空寶庫有無100人
覺唔覺閒人巴唔見左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞