【嗜血電車】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》

523 回覆
105 Like 3 Dislike

另外,之前同大家講過出版實體書一事,最終真的成事了,多謝你地既支持啊
預計實體書係12月中開始接受大家嘅訂購架啦
正所謂一係唔做,一係做到最好,在下一定會係各方面做到最最最好
確保呢本書去到各位手中,會係值得珍藏嘅作品
將故事人物漫畫化一直係我想做嘅野,今次我特別請咗Artemis絲打幫手畫Ashley、Toby、Cancer等重要角色嘅插圖,我正係睇初稿已經非常鍾意
另外為感謝第一批訂購嘅讀者,我應承大家,每一本都一定會簽名,另外會向每位讀者送設計精美嘅書籤,至於內容係咩遲下公佈啦
最後,當然唔少得故事主題曲啦!小弟搵咗一班朋友合作製作,花咗好多心血。實體書會附上歌曲介紹,務求比到驚喜大家
最後,要感謝支持呢個故嘅每一位,賦予小弟堅持落去嘅勇氣,終令呢個40萬字嘅故事有個完滿句號!
特別要感謝一眾高登巴打絲打,《搵唔到Exit嘅23層大廈》過去10個Post同大家一齊體驗故事既快樂,並無係賣到幾多本書、有幾多正評Like可以取替到既
不論你地會唔會買呢本書,我都衷心的,多謝你地給予過我既回憶
之後既路仲好長,讓我們一同努力走下去吧!

另外,之前同大家講過出版實體書一事,最終真的成事了,多謝你地既支持啊
正所謂一係唔做,一係做到最好,在下一定會係各方面做到最最最好
將故事人物漫畫化一直係我想做嘅野,今次我特別請咗Artemis絲打幫手畫Ashley、Toby、Cancer等重要角色嘅插圖,我正係睇初稿已經非常鍾意
另外為感謝第一批訂購嘅讀者,我應承大家,每一本都一定會簽名,另外會向每位讀者送設計精美嘅書籤,至於內容係咩遲下公佈啦
最後,當然唔少得故事主題曲啦!小弟搵咗一班朋友合作製作,花咗好多心血。實體書會附上歌曲介紹,務求比到驚喜大家
最後,要感謝支持呢個故嘅每一位,賦予小弟堅持落去嘅勇氣,終令呢個40萬字嘅故事有個完滿句號!
特別要感謝一眾高登巴打絲打,《搵唔到Exit嘅23層大廈》過去10個Post同大家一齊體驗故事既快樂,並無係賣到幾多本書、有幾多正評Like可以取替到既

有冇簽名先
希望大家比個Like在下FB,對小弟創作故事係好大既鼓勵!
小弟FB:https://www.facebook.com/utopianhunter/?ref=bookmarks
《嗜血電車》紙言:https://www.shikoto.com/i/Bdx
《搵唔到Exit既23層大廈》:https://www.shikoto.com/i/t1b
《我叫野比大雄,多啦A夢……在2秒前突然死了》:https://www.shikoto.com/i/Afo

有冇簽名先

首輪訂購既讀者,一定簽名架!仲會送一張書籤,宜家整緊
夢巴
留名支持
夢巴
留名支持

ball神
呢幾日都上紙言追故

多謝巴打支持!

米詠詠巴
終於喺LIHKG等到夢巴
忍性埋嗚留名

巴打
繼續追
夢巴記唔記得我

點會唔記得呢

多謝神樂巴打
岩岩追完23層
決定長追巴打
新讀者留名
岩岩追完23層
決定長追巴打

多謝巴打
想知巴打讀後感
新讀者留名

多謝支持
終於過黎啦
終於過黎啦

多謝你地等待
岩岩追完23層
決定長追巴打

多謝巴打
想知巴打讀後感

好睇囉
不過如果我係入面 我諗我會唔少時間諗起屋企人
雖然個個都破碎家座咁
但係阿騰好似無咩關於屋企人既篇幅
可能眼訓睇少左

不過唔知巴打有無聽過林宥嘉既想自由
我見到介紹就第一時間諗起隻歌
岩岩追完23層
決定長追巴打

多謝巴打
想知巴打讀後感

好睇囉
不過如果我係入面 我諗我會唔少時間諗起屋企人
雖然個個都破碎家座咁
但係阿騰好似無咩關於屋企人既篇幅
可能眼訓睇少左

不過唔知巴打有無聽過林宥嘉既想自由
我見到介紹就第一時間諗起隻歌

阿騰比較少理屋企係真
故事其實有出現佢阿媽真人 不過佢都冇理
一邊在淚流 一邊緊抱我 小聲的說多麼愛我
係幾岩feel
夢巴 終於開左po 連睇左兩篇 好撚爽呀
終於貼電車
歡迎新舊讀者
之前係HKG+ post到22話
我會係呢個post由頭重post呢22話的,每日post2話(4篇),方便新讀者
如果巴打絲打想追快d既,可以去
1. 紙言:https://www.shikoto.com/i/Bdx
2. FB更新:https://www.facebook.com/utopianhunter/
接下來,我會先post 第23話、第24話先
之後就會開始重post

終於有得睇
好感動
夢巴 終於開左po 連睇左兩篇 好撚爽呀

又見到巴打啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞