【嗜血電車】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》

523 回覆
105 Like 3 Dislike
係大家等緊文既時候交代呢件事
非常唔好意思啊
幾日姐 到時出番多d文 加油巴打

多謝你諒解
對,禮拜六係會出一章,禮拜日都會繼續出的
一定會準備到最好先出!

多謝你諒解
一定會準備到最好先出!

加油
【公告:《電車》下半部連載】
下半部既連載日期要延至禮拜六17/12,向大家說聲Sorry
我絕對會補翻數,呢個禮拜日會特別加更一次
本來打算提早完成私務,就開筆寫第25話
不幸地呢幾日Final期頻頻胃痛,狀態太差,導致寫手上幾篇Paper有心無力
今日好唔容易捱過所有Deadline,夜晚會努力趕寫《電車》的了......
請大家比多3日時間我啦,呢個禮拜六晚10點一定會開始連載
呢幾日在下會整理故事既資訊,Post出黎比大家追翻之前既劇情進度
畢竟大家真係等待咗好耐,所以再此係度講聲唔好意思
在下會以最精彩緊湊既下半部,報答大家的!!!
另外,感謝呢排一直Post既每一位巴打絲打,你地既支持對我係好大既鼓勵!

唔緊要,最緊要係最好狀態下寫

但係都要屌下你

多謝你諒解
一定會準備到最好先出!

加油

多謝四月巴
【公告:《電車》下半部連載】
下半部既連載日期要延至禮拜六17/12,向大家說聲Sorry
我絕對會補翻數,呢個禮拜日會特別加更一次
本來打算提早完成私務,就開筆寫第25話
不幸地呢幾日Final期頻頻胃痛,狀態太差,導致寫手上幾篇Paper有心無力
今日好唔容易捱過所有Deadline,夜晚會努力趕寫《電車》的了......
請大家比多3日時間我啦,呢個禮拜六晚10點一定會開始連載
呢幾日在下會整理故事既資訊,Post出黎比大家追翻之前既劇情進度
畢竟大家真係等待咗好耐,所以再此係度講聲唔好意思
在下會以最精彩緊湊既下半部,報答大家的!!!
另外,感謝呢排一直Post既每一位巴打絲打,你地既支持對我係好大既鼓勵!

好快架啦!
唔緊要,最緊要係最好狀態下寫

但係都要屌下你

禮拜六出長d喇
好的文,等都無所謂
好的文,等都無所謂

一定一定一定
會盡我能力比一個最好既下半部你地的
唔爭在等埋你幾日
唔爭在等埋你幾日

太好喇 感謝!
夢巴,加油
夢巴,加油

多謝支持咗小弟10個月既謝巴
好的文,等都無所謂

一定一定一定

最好的下半身嗚呀
我都忙緊寫paper
等多你幾日
好的文,等都無所謂

一定一定一定

最好的下半身嗚呀

我唔係小穎
我都忙緊寫paper
等多你幾日

巴打加油啊
之前寫咗萬幾字
加油呀夢巴 高汁野等多幾日絕對無問題
養好身子先有好文
加油呀夢巴 高汁野等多幾日絕對無問題
養好身子先有好文

多謝巴打
絕對會比到好文大家睇!!!
加油加油
我都支持左你十個月架夢巴
ps 我高登名係條仔係隔離
加油加油
我都支持左你十個月架夢巴
ps 我高登名係條仔係隔離

多謝巴打 我記得你架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞