【少甜異色愛情推理】一打開門就見到條女磨檯角

609 回覆
61 Like 10 Dislike
未完sem --> 做paper/考final
完sem --> 去旅行要玩唔得閒
估到你

屌你我完咗sem滿心歡喜以為你有多d文
點知伏咗
估到你

點知伏咗

又話去到日本會寫
屌你飛咁多日都未到咩
**

剛贏了兩場狼人,我的電話就馬上響起來了。

「喂?」

「幾勁吖。」是剛才那個神秘人,又是用了變聲器來說話。「不過你唔好以為我唔知你點樣贏。」

「係咩?總之我贏咗就得啦!」

「啱,咁你準備好未?」

「快D講啦!」

「雅澄佢只係book咗我地叫佢book嘅果間民宿。」

「即係,佢唔係天使同埋門徒?」雖然我已經心裏有數,但還是想重新確認一次。

「無錯。」

我思考了一會,深呼吸了一下,然後問道:「咁點解雅澄會喺個狼人group到?」

「答案好簡單,你自己諗下,我估你好快就會諗到,bye bye。」

好簡單?

我在回想他這句話的同時,他便掛斷電話了。

好簡單?

真的是這麼簡單嗎?
又話去到日本會寫
屌你飛咁多日都未到咩

Sor尋晚同外國人飲酒飲多咗
估到你

點知伏咗

錫返
又話去到日本會寫
屌你飛咁多日都未到咩

Sor尋晚同外國人飲酒飲多咗

飲多咗要補文是常識吧
其實雅澄都唔係太壞姐
利申:枱娘強推
屌咁快追晒。。
幾時有文
**

「喂,Hello。」我走進廁所時,剛出來的IVP向我打了個招呼。

「Hi。」我揮揮手。

我們什麼對話也沒有,就這樣結束了交流。

我走進廁格,坐了下來。

我解開了褲頭,扶著陰莖,小心不讓他碰到馬桶,把水份排出。

就在我屙尿的途中,電話又響了一下。

「天一光,Stella 條屍就俾人發現咗。Stella 係 邱比特。」

「陳大文接受唔到佢情人嘅死,一刀插死咗自己。」

「投票將於5分鐘後結束。」

枱娘她把狼人group裏面的訊息傳了給我。

我馬上輸入「好快返嚟」,然後穿上褲子。

這時,一張A4大小的相片突然從旁邊的廁格飛了進來。

我第一眼望到,就有不祥的預感了。

我打開了旁邊的廁格,發現整個廁格都貼上了同一張相片。

是兩個女生一絲不掛,其中一個女生拿著假陽具,放進另一個女生的口中。
殺到埋身
可唔可以出快D啊
邊兩個女仔?
有文未
樓主去左邊啊
去成個月旅行?....

**

我看著相片沖進馬桶裏,意識都好像被一起拉了進去。

這樣的話,應該暫時不會有人發現她們的秘密吧。

當然,這只是暫時。

剛才那個拿著假陽具的女生,的確是第七組的組媽Stella,而另一個則是她們組的Helper。

現在我有兩個想法,第一,幕後黑手是我剛剛碰到的IVP。

第二,他只是天使的其中一隻棋子。

把相片全部沖走,只花了我兩分鐘,在這裏跑回房間,也需要一分鐘。

「投邊個好啊?」我已經想像到枱娘一見到我會說什麼了。

但是,我仍未有頭緒。

我係女神 郭瑜瑩 村民
Ken Ken 先知
黑警萬歲 星哥 村民 DEAD
超級大英俊 未知 未知
兜巴星巴克 未知 未知
流星花園 未知 未知
馬超 馬英傑 村民 DEAD
陳大文 女Helper 村民 DEAD
Stella Stella 邱比特 DEAD
達哥條頭髮 未知 未知
文澄 雅澄 未知
你大我啊 未知 未知
好多未知
好多未知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞