【少甜異色愛情推理】一打開門就見到條女磨檯角

609 回覆
61 Like 10 Dislike
唔通條友係皮匠

啱啱玩果場做咗過 贏埋
劇情推進
樓主加油
**

「你係狼人?」另一個叫兜巴星巴克的人問道。

「No, coz just my secret is not a big deal.」Radio Head回應道。

「超級大英俊 睇Radio Head唔順眼好耐,想投撚死呢條仆街仔。」

「等等,唔好亂投住。」另一位叫流星花園的人說道。「佢可能係皮匠。」

「吓咩係皮匠啊?」枱娘看到這句話便馬上問道。

「皮匠即係一俾人投死咗就當佢贏,其他人都係輸。」我說。

「咁如果佢真係皮匠嘅話,會唔會太簡單?」枱娘說。

「唔知架。」我說。「By the way唔記得問阿Ken佢check到咩人喎。」

這時我拿起手機,whatsapp阿Ken。

「超級大英俊係村民囉。」

「唔投票嘅仆街,即場當你地輸。你地仲有一分鐘。」同時,狼人bot開始說話了。

這時,在Telegram群組開始混亂了起來。

「馬超睇超級大英俊唔順眼好耐,問佢點解仲未死。」

「Stella覺得陳大文好樣衰,想佢快D死。」

「陳大文問點解Stella仲未死。」

他們開始亂投了。

「喂投邊個好?」枱娘慌張地拍了拍我。

這時,我想到了一個在這回合誰都不會死的辦法。
自推先
隔左成個月黎追 都係得咁多
醜陋的人性

令我諗起童年時代嘅每日一篇

每日一篇應該長dd

每日一篇應該長dd

推撚死你
屌有未
**

「只要全部人嘅票數都係相等,咁就等於打和。」我說。

現在時間還剩下大約四十五秒。

「兜巴星巴克覺得流星花園好撚樣衰,想佢快撚D死。」

「你望到個規律未?」我接著說。「佢地而家都做緊呢樣野。」

「Ken問馬超幾撚時死。」

「達哥條頭髮話我係女神好柒,想佢死好耐!」我係女神是枱娘的Telegram名。

「你大我啊問文澄點解仲未死?」

「文澄問你大我啊幾撚時死?」

明明雅澄她沒有來到這個Ocamp的,為什麼她仍然會在遊戲中?

「做咩仲唔投?」枱娘問道。

「我驚流星花園會troll game,佢一唔投阿Ken或者星巴克,就會有一個人死。」

「仲有十秒!你班仆街好快D投票喇。」

「快啦想死啊?」枱娘著急地催促著我。

「我係女神想兜巴星巴克死!」我拿著枱娘的手機,在最後一刻按下了這個id。

算了,希望他不會亂來吧。

「流星花園問馬超幾撚時死。」

但結果卻不如我們所料。

「馬超因為太撚柒,所有人都想佢死,就俾班廢村吊死咗喇。

馬超係村民。」
D名九唔搭八
我睇到有d亂
今次亂到唔想睇
大概係有條撚樣唔合作要整死條友
D名九唔搭八
我睇到有d亂

你地喺公廁grp玩狼人都係咁樣啦
整個List先啦,
無啦啦變咗Game故

痴線,前幾日熱到抽筋,呢幾日又開始凍過Ice Age,搞到我病撚咗

今晚開始繼續寫

痴線,前幾日熱到抽筋,呢幾日又開始凍過Ice Age,搞到我病撚咗

今晚開始繼續寫

渣ga
連登仔個個都係西伯利亞人嚟ge嘛
Btw take care
D名九唔搭八
我睇到有d亂

專業毒撚表示無join過任何公廁grp
Dun 屈 me
新讀者lm
哇竟然都仲未追完
**

我係女神 郭瑜瑩 村民
Ken Ken 先知
黑警萬歲 星哥 村民
超級大英俊 未知 未知
兜巴星巴克 未知 未知
流星花園 未知 未知
馬超 未知 村民
陳大文 未知 未知
Stella 未知 未知
達哥條頭髮 未知 未知
文澄 雅澄(未知發生咗咩事)未知
你大我啊 未知 未知

我剛剛用手機,把目前的狀況寫了下來。

「無限Kissy Kissy Kissy Kissy 再來兩輪Kiss」

我是在這種嘈吵的情況下寫的。

「老豆你做咩坐咗喺到啊?」組女Maple突然拉著May走過來問道。

「啊,我去親D大聲嘅地方,隻耳仔就會唔舒服架喇。」我解釋道。

「我地一齊轉圈好唔好啊?」她拉著我,要我搭著她的膀頭。「May你搭老豆膀頭吖。」

「可以Kissykissykissy?」May輕聲說,因為她太細聲了,後面那幾個字被Kissy Kissy吃掉了。

「咩話?」我大聲問道。

「可以搭落嚟?」她把頭別了過去,看上去臉有點紅。

屌,好似雅澄。

「可以啊。」我說。

接著,她便害羞地把雙手搭了上來。

「Go go go!」Maple興奮地拉著我們走。

「喂我又join。」接下來搭著May膀頭的是枱娘。

接下來,我們就變成了幾十人的火車了。

「高溫燒滾了我 一切」

這時候,我好像在音樂之中隱若聽到什麼。

「無論宇宙壓力馬英傑都將我壓低」

我好像聽到一個人名。

「推翻係雞蟲思想慣性 複製

音樂的聲音愈來愈少了。

接下來,我們只聽到這句說話。

「馬英傑係雞蟲。」

生還人數:10人
**

我係女神 郭瑜瑩 村民
Ken Ken 先知
黑警萬歲 星哥 村民
超級大英俊 未知 未知
兜巴星巴克 未知 未知
流星花園 未知 未知
馬超 未知 村民
陳大文 未知 未知
Stella 未知 未知
達哥條頭髮 未知 未知
文澄 雅澄(未知發生咗咩事)未知
你大我啊 未知 未知

我剛剛用手機,把目前的狀況寫了下來。

「無限Kissy Kissy Kissy Kissy 再來兩輪Kiss」

我是在這種嘈吵的情況下寫的。

「老豆你做咩坐咗喺到啊?」組女Maple突然拉著May走過來問道。

「啊,我去親D大聲嘅地方,隻耳仔就會唔舒服架喇。」我解釋道。

「我地一齊轉圈好唔好啊?」她拉著我,要我搭著她的膀頭。「May你搭老豆膀頭吖。」

「可以Kissykissykissy?」May輕聲說,因為她太細聲了,後面那幾個字被Kissy Kissy吃掉了。

「咩話?」我大聲問道。

「可以搭落嚟?」她把頭別了過去,看上去臉有點紅。

屌,好似雅澄。

「可以啊。」我說。

接著,她便害羞地把雙手搭了上來。

「Go go go!」Maple興奮地拉著我們走。

「喂我又join。」接下來搭著May膀頭的是枱娘。

接下來,我們就變成了幾十人的火車了。

「高溫燒滾了我 一切」

這時候,我好像在音樂之中隱若聽到什麼。

「無論宇宙壓力馬英傑都將我壓低」

我好像聽到一個人名。

「推翻係雞蟲思想慣性 複製

音樂的聲音愈來愈少了。

接下來,我們只聽到這句說話。

「馬英傑係雞蟲。」

生還人數:10人

有文 不過唔夠喉喎
D名九唔搭八
我睇到有d亂

專業毒撚表示無join過任何公廁grp
Dun 屈 me

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞