【少甜異色愛情推理】一打開門就見到條女磨檯角

609 回覆
61 Like 10 Dislike
留名
每日一篇
趁就黎完故
我想問下樓主同大家係為左咩去寫/睇呢個故?
爛尾?
劇情越黎越暴走
爛尾?
劇情越黎越暴走

暴走咪暴走囉,你望下而家嘅香港,就會覺得呢D暴走唔算得係咩
爛尾?
劇情越黎越暴走

暴走咪暴走囉,你望下而家嘅香港,就會覺得呢D暴走唔算得係咩

不要再說了
考日文試考成點
聽聞有好多級,好似超難
**

「我地Day 2夜晚會玩Sit game,咁呢,到時就要大家幫手做戲。」

說話的是學生會的內務副會長,但是我已經忘記了他的名字。

「喂做戲喎你最叻啦!」枱娘拍了拍我說道。

「Ok la。」我隨意敷衍道。

「到時呢,我地會......」

我根本沒有留意他的說話,只是在靜靜地發呆。

「所以呢,你地要好緊張好嬲,搵人勁大聲屌我地老母。」

「不如Dem一次?」在他旁邊比較冷靜的是內務秘書Elva,樣子看上去算是好看。

「我屌你老母臭化閪啊!」我拍枱大叫道。

大家都馬上安靜了起來。

「喂做乜鳩?」枱娘她反應最快,拍了我一下。

我這時才反應過來。

「唔係要Dem一次咩?」我馬上裝出開玩笑的樣子。

「屌!」大家馬上屌鳩我。

「到時就不如你做啦Tony。」內務副會長指著我說。

我點了點頭。

我剛才那叫聲,就好像把我在日本時累積的情緒釋放了出來。
考日文試考成點
聽聞有好多級,好似超難

覺得唔錯 不過我前日考嘅係校內試

出面日文有五級,最低N5,最高N1。嚟緊7月就會考N2
考日文試考成點
聽聞有好多級,好似超難

不過就算N1都大概只係日本中學/高中程度,再勁D就睇自己造化或者去埋日本沈浸一下
柳葉果句粗口好治癒
柳葉果句粗口好治癒

我自己都爛口
考日文試考成點
聽聞有好多級,好似超難

不過就算N1都大概只係日本中學/高中程度,再勁D就睇自己造化或者去埋日本沈浸一下

加油
識多個語言唔洗怕冇得撈
live
屌 終於追到live 好撚正呀喂 巴打加油
點解日本之後我就睇唔明
lm再睇
趁就黎完故

我覺得寫呢個故算係對自己嘅一種解放
點解日本之後我就睇唔明

點解啊?
趁就黎完故

我覺得寫呢個故算係對自己嘅一種解放

我自己嘅話係真心希望依家嘅所謂道德標準同social norms全部瓦解
**

「好喇,趁而家佢地仲未開波,不如我地再自介下先好唔好?」王柳葉說。

隔了兩個月,現在終於要開始PreO了。

「我係你地嘅組爸Tony,歷史系嘅。」

他現在好像已經沒有事,臉上亦能夠露出笑容了。

「我係組媽阿瑩,都係歷史系。」

雖然很久之前已經在Whatsapp上自介了一次,但畢竟這是第一次親眼看到組仔女們,再次自介也不奇怪。

「好,我地順時針啦。」王柳葉伸手示意他身旁女生說。

「係,我係May,讀社工。」又有一個叫May的女生了。

她戴著眼鏡,留著一頭齊陰黑髮,就讓我想起剛剛進大學那種清新的感覺。

「我係Maple啊,同佢一樣讀社工。」旁邊的女生看上去則比較外向開朗,留著中等長度的啡色頭髮。

「Yo我係Mike,BBA。」接下來是頂著一頭Cap帽,染了一頭金髮的瘦削男生。

「Hi我係Ken啊,讀歷史系架。」這個說話的肥仔是Ken,他這次跟我們組做Spy。

「叮!」這時,我手機突然收到了一個新的訊息。

是天使傳來的。

「遊戲差不多要開始了,敬請期待。」
出文出快啲啦
我半個月後再返嚟,
到時應該差唔多一章。
好想知道究竟發生咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞