18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (7)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有冇人黎緊係OU讀English Studies senior entry - year 3 家?
求相認
8月頭申請 Edu sf 完全無回音
Status 仲係submitted, 咁姐係點
有無人OU 7月尾IN creative writing 有消息喇?

應該無啦我估 科都reg埋..
昨日收到!Year 3 Entry!

但得番三日要我交錢
8月頭申請 Edu sf 完全無回音
Status 仲係submitted, 咁姐係點
21號朝早(應該)大部份人都reg埋科啦…

咁佢仲大搖大擺比人申請
Cap我地水?
有冇人報左hsmc嘅亞洲研究
有冇ou 中文系 year 2 entry?
[quote]提提大家Group 已開
link呢
https://t.me/joinchat/FU0i-RDwzX3GgZMDmldKrg
入到去方便可以自介下
至少俾大家知你讀咩科

讀恒管嘅可以入嚟一齊傾下計
Edu sf到今時今日仲比得人報,即係應該仲有位啦
year1都比個嚟
Offer God啊
有無人讀緊speed stat, 可唔可以分享下
Edu sf到今時今日仲比得人報,即係應該仲有位啦
year1都比個嚟
Offer God啊

比得人報都未必有位...
Speed health studies 同 OU testing science(food)
點揀好🌚
Speed health studies 同 OU testing science(food)
點揀好🌚

OU平d 又好設備d
真係冇人讀hsmc 亞洲研究yr3
開學啦,下星期係最後機會 Offer God
下星期冇就真係冇
有冇人係讀Hsmc AS year3
有冇人知shape幾時有timetable
交reply slip果陣啲職員話無myportal
timetable用email比我但係仲未收到
連幾時開學都唔知
啱啱打左去edu問sf已經派晒,除非有人放翻出嚟
希望有奇蹟啦,一日未轉unsuccessful,一日仲有機會
btw office嘅staff好好人,完全冇hea覆
巴打今日下晝有冇去上鬼婆堂
我係絲 我今日有去上 真係救命
GPA幾多 ?
巴打GPA幾多入 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞