18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (7)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
想問speed 幾時deadline
你果是係咪一早交齊文件
同interview 左?
City Scope 網上報係咪冇deadline
應該啲top up等jupas放榜重有得報?!
SPEED通常9月幾開始上堂?
Yess but conditional offer

收到offer 多謝

Year 2 定 Year 3?

Year2
唔知點樣分

唔通真係要CGPA 高先有希望?

我都預咗佢係派yr2比我 佢講到明雖然寫作個部分無問題 但我無電影理論基礎 所以一定係yr2

Btw係7月5in尋晚見到offered
你之前唔係讀相關科目?

之前讀space嘅中文 同呢科無乜關係
有呀 只係個5000無 我send左email問
文科黎講 Scope 同恆管邊間會好啲 諗緊報唔報埋scope 但驚依家先報已經爆曬
其實都唔知讀唔讀topup好
想有個算係degree既位 但又冇從入手
btw大家係online申請果時 係咪全部都即時用信用卡過數比埋佢
唔係幾想去報完 然後冇offer之餘 仲要冇埋錢
你唔比我讀都唔好要我交錢架
心很痛巴打

你知唔知依家gcs收哂人未
用credit card俾 都係300啫

係呀
唔係9月第一個wk
唔通係9月第三個wk咩
間間都係9月第一個wk就上堂架啦
不過事前應該會有唔同prog既orientation
建議去下
Send 左先啦
係到問冇咩意思
thanks
我上年係6月中apply 同埋交齊文件
不過我上年冇interview
可能上年真係一早收哂人, 唔撚理我
明白
我都send 左好多email 過去
佢話一定要齊資料
旦我8月未先有
Sor 睇漏左
再追問睇睇先啦
我覺得真係有機嘅
咁樣呀, 夠膽嘅試下出大絕,
Send email 同時CC 俾department head or staff 睇下
反正佢咁搞法都唔收你, 不如搏下department 啲人睇完開聲幫下你啦
我send 過比interview 我果個
旦都無覆機
我上網睇前幾年有部分9月頭開學, 但係過多5-6日先上堂
不如send 多次啦
可能你封email沉左底
何況暫時都係得依個辨法啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞