18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (7)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
但一年幾就讀完 又唔想咁快出黎做嘢
想問讀space 商科gpa 得3.0x
有咩好讀
hsmc ou top up 邊個好d
好過我之前交左edu 5000乜都拎唔返啦
scope之前見過 唔收
想再報再其科 睇下收唔算
唔收就考警察算
hkuspace ic有個pr科收左
讀唔讀好
好似伏伏地
係咪咩BA in jounal pr advert 嗰科? 我都想讀
BA Communication, Advertising & Public Relations

但我本身唔係讀依科
要再上個bridging course
但係好似冇乜人讀hkuspace ic 學費好似最平又14個月讀完
但係就外國大學名
但係呢科冇hons
你ic果度幾時要交錢
冇報 見冇乜人報 又外國名 都係報speed個PR科
從來畢業證書只有Degree title
唔會寫top up唔top up

起碼要讀兩科car
tran唔tran 得走LCR就要睇個人造化
自介同問你有留意咩中港政策時事野
我個fd就問咗點樣處理廣東話同普通話係香港嘅矛盾
我自己就係得我自己一個in,自己帶起講東江水同同股不同權,同問我點解讀其他科都會揀呢科so sci,之後就吹左一輪關於呢科前途嘅水
Btw如果你見到個好後生既Professor in你,恭喜你佢就係個program leader,你可以直接問佢大唔大機會收你或者點,如果你表現得好佢想收你自然會有方法去幫你
希望幫到巴打你
報左scope tourism
有冇兄弟已經收左

咁姐係要讀一科?
thanks巴打
有冇人知恒管ecampus ac 係點比你同幾時比
我交完sem1學費佢send條ecampus link我唔知點登入
PolyU speed既同學仔 可以入黎交流下
https://t.me/joinchat/GjulvBKkXm6XnAEJGzAHwg
想等ugc 但SPEED 3號又趕住交錢 (已經過左期一次) 唔想蝕$1000
lm
想問有無人in過ou social studies?
想問下面試流程同內容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞