18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (7)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有無5月尾IN OU CREATIVE WRITING既巴絲已經收到OFFER啦...
你有?

同問 但我7月5先in係咪可以收皮
想問下有無人聽日會去bu幼教second in? 好緊張 唔知會點問...
想問一下讀完shape top up degree 有無機入返八大既year3 degree? master 知唔洗諗
想問下報咗OU同asso no related 嘅科係咪多數唔會year3 入學,只會year 2 入學? (例如文科asso讀OU社科senior year degree)
你邊間cc既文科 yr1有冇讀過intro既社科?
我直頭 七月尾先IN
hkcc ,無讀過intro嘅社科
想問 樹仁yr2 entry 係咪一定要gpa2.5先有得in?定係2.3都可以去試下
報OU applied social studies, 一定會由year 2/year 1 讀起?
咁應該係yr1 因為冇讀intro科
想問 樹仁yr2 entry 係咪一定要gpa2.5先有得in?定係2.3都可以去試下

試下無壞
上網睇好似話多數係關於操行 出席率啲嘢?
絲打first in in成點
再三問
POLYU SPEED 之前冇交$5000 係咪當唔讀?
但系統重有寫offered a place
打過去問喇
想問下有無人聽日會去bu幼教second in? 好緊張 唔知會點問...

佢的確有問我點解中六會缺席咗咁多日 都有答返佢點解 之後都仲有問返點解會轉科呀有無經驗個啲

First in覺得ok啦 一般
經網上apply 就interview
絲打可唔可以大概講下問咩? 係咪全英?

First in覺得ok啦 一般
經網上apply 就interview
絲打可唔可以大概講下問咩? 係咪全英?

依稀記得首先係group discuss兩條議題 但唔記得講乜 跟住就比教具你地一齊準備 會點樣憑呢件教具去教小朋友 再講返你有咩反思 全程都係中文 放心
之後去第二間房讀故仔
咁多位巴打絲打 Poly-Speed Marketing and Digital Strategy 定 Ou Management 好啲? 我知兩科都垃圾,但希望大家比啲意見
問,Scope 開始收學費未 confirm 收咗我 一早俾咗5000
話7月份會收到信叫交學費。有冇人已經收到信
想問下asso gpa細過2.5
有冇機會有edu sf year1 offer
之前6月有interview
樹仁嗰$5000點交
同埋有冇新傳朋友仔可以相認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞