18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (7)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
最ON9係我之前報左,但係覺得唔岩所以冇去到INTERVIEW
依家想報返但個系統已經話我已經報左名一次,唔可以再報名
唔通又要等下年?
怪就怪自己7左
無得退呀
你要打返俾registry問下
Ou in完通常幾耐會有消息
Creative writing
聽日打去問下啦
我報果陣system都有問題 打佐去解決佐先報得
順便問下親身報得唔得
祝你成功
我個陣in英文
大約兩、三個星期收到消息
其實想報下POLY個D
不過3.11會唔會難D
但依家有呢個諗法已經太遲
我想問OU個邊交左學費之後,
如果收到其他UGC offers的話,
有冇得退返錢? 
poly我諗就抆水d
試下報下speed
依家得返SHAPE一個選擇
但我又覺得好似晒左自己
又唔想空左一年GAP YEAR
唔想gap咪諗下想唔想重新讀番個asso/hd
去poly讀旅遊 易升番上去
你又讀過有個底 爆gpa易過好多人好多
我都有fd本身讀nursing asso 升唔到上去 之後重新讀hd
gpa好高分
不過要屋企人支持你先好咁做
細佬我屋企人會支持,但我唔可以咁自私,屋企其實窮到仆街
所以成日諗SHPAE讀完出黎做野算
但又覺得晒左自己
所以我都唔知自己想點, ,我諗我問左OU個邊可唔可以再申請先再請教下各位

同埋想再問,HD既成績通常幾年內可以用黎報U? 例如係咪過左5年就唔可以拎黎報?,有冇D咁既野?
正常應該冇問題 不過反正你都會打去問 咪問埋哩樣野
有冇巴絲分享下自己讀左咩科
邊d係伏最好唔好讀
我想知有冇d係關於醫療/bio chem果d野
請咁多位原諒我好似申手黨咁
因為我真係google左好多次 都唔見/好少心得post
有冇過來人可以分享下經歷
Senior Year Entry?

可唔可以分享下IN咩?
樹大?
Ou如果學院send email話一年級課程適合你 係唔係啫係派year1 offer 比你?
有冇人知bu cie啲n手飯會幾時派
利申 srl waiting list
Ou in完通常幾耐會有消息
Creative writing
Senior Year Entry?

可唔可以分享下IN咩?

一開始做written test 一個鐘 內容都係問返你有咩鐘意嘅導演作家同作品 比圖你寫個故事 之後interview就問返你點解想讀呀 睇返過往成續 有無pofo比人睇呀咁樣 過程都幾輕鬆嘅
Cls樹仁 個網真係垃撚圾
去到先話未asso grad淨係可以報year1樹仁
都唔緊要 我照讀
仲要今日唔in得 公平起見
白行一趟啊屌你老母
都唔算白行啦,起碼知佢收year1
個人 定 Group IN?

我月尾先IN
個網冇寫 淨係話gpa過2.5就得
重點係我搭車搭到作嘔
同埋聽日in完樹大in OU 好精彩
有無人知ou ppp會in啲乜野?急
31/5 in creative writing?? 有conditional offer 信未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞