18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (7)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有冇巴絲可以講下CU Community Health呢科係點
好似好陌生咁 有冇讀過/讀緊既ching講下
email有冇講邊日 之前上網見唔到
講開12 - 14應該唔係reg day?
聽professor講係夠分就收
今年top up學費係咪自動減三萬?thanks
有無人聽日in樹仁
可唔可以話俾我知傳理in咩
有portfolio可唔可以比佢睇
individual in左15mins
想報year3去呢個即日收生得唔得架,我見佢好似for 新入學學生咁
我今個禮拜五前就要交學費
但上禮拜五先收到信話要交
點解ou次次都咁急
我琴日都收到
不過用pps交 禁幾下就ok
就係唔知學生資助幾時搞 應該要開學後搞?
上面講開學後
你交完學費仲要去學校交紙 記得抄低pps ref code落去
ou交左學費係咪無得退?有無得申請延遲交?
各位巴打
早排細佬我就網上申請報OU
但後尾因為覺得OU報個科唔岩自己所以冇理到
但我知道個報名系統一年只可報一次
但想問其實仲有冇方法再去報,係咪可以親身去OU再報一次 ?
小弟係旅遊科,想話入下OU入面D相關科目
雖然 CGPA只係3頭到
你e+報我驚冇位多過冇得報
我舊年就係猶豫應該搵工定繼續讀上去
搞到5月尾先報ou 已經唔收我
所以搞到gap佐年 今年先去報
巴打成績如何
我只係IVE仔一名,但都叫有3.1X既
唔知有冇機會入到?
我本身都係讀ou hd 所以gpa好壞都係會讀番ou
cgpa2.8幾
你3.1幾入硬都似啦 不過都係果句
你e+先黎報 驚冇位多過唔收 不過都可以報黎搏下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞