18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (7)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
不過我graduation gpa 3.2x 其實係睇cgpa定graduation gpa?
Graduation GPA I think, 佢叫我upload最新果張transcript
你網上一早報左?有冇interview ?
係,有in不過in得唔好
佢個陣問你啲咩?因為我諗住聽日去即場招生
唔知會唔會有奇蹟俾個year 3 entry我
有無ou同學仔入到ou email 可以改到密碼
https://secureweb.ouhk.edu.hk/password/~itu/OUHK/STUDENT/manage_passwd_c.html

呢道可以改密碼

我知道呀 但係個網話無此用戶紀錄...
我兒家先報polyu speed會唔會太遲
有冇case試過8月仲有offer出
巴打諗住報乜?

between其實係咪一定要formal dress

好憎老西
Sport Science 9點半開始啦
著老西實冇死
巴打諗住報乜?

好憎老西

去緊 拎ss offer yr1
同學
巴打諗住報乜?

好憎老西

同學

唔g讀唔讀
Year 1讀4年好貴喎 點解唔gap year下年再報?
攞offer要唔要交錢
啱啱醒 多唔多人?
唔多 報完同我講遲啲會打嚟叫我interview
唔係即場?
巴打諗住報乜?

好憎老西

同學

唔g讀唔讀
攞offer要唔要交錢

唔駛
我初頭都以為係即場in 可能晏啲打嚟叫我in掛
你有冇去到?等左成日都冇人打嚟

你會讀?
Cgpa 3.14 Graduation gpa 3.2x 份form我填左3.2x個個 你又係一早in咗定咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞