18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (7)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
直接block咗佢啦
gcs yr1 30號reg day
都話係30號reg day架啦
點解會出左個31號出黎架

有冇同學
Year 3 同學
Year3
year3
gcs yr1 30號reg day
都話係30號reg day架啦
點解會出左個31號出黎架

有冇同學

OU係for成年/中年人進修
同埋張紙已經非常濫
所以去OU不如去SPEED
起碼可以叫做掛Poly名
學費好似無得退
當俾乞兒
升恒管嘅話 讀英文定翻譯會好啲
佢比曬兩科嘅interview 我 但係同一日同一個時間 即係要2揀1
大鑊,自資院校建議政府應取消上述五千個分配給教資會資助院校的銜接課程學額給自資院校則可轉化成一萬個四年制的學額
https://lih.kg/749106

有呢個post都仲報自資?
本身認受性都成疑,依加仲要槍口對埋住你
出黎做野算撚數啦
自資院校收生不足
自資院校:等你班友個個都冇ugc offer咪一定要讀我地囉
你地:好啦,話晒個名都叫做degree
清seems like fun 樓主我支持你
你讀speed出去夠唔夠膽同人講讀poly
Ou
2.9
我上星期4先in完
個professor就話yr3冇哂位 yr1仲有小量位
同係睇有冇人再收到ugc再reject
咁去唔去好
依啲要自己決定㗎啦 話哂個個都唔同財政狀況
Ou仔都唔叫好得好多啦 2.9😏😏
去la 去冇壞
你係in yr1 or yr3?
佢in個陣話而家冇yr3位要幫我分配下位先有,同問我係咪sf入面佢係first choice怕佢做完一大輪野我先話唔讀
佢覺得你ok同夠分就自然會比位你既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞