[集中討論] 12/06 侵與金仔 會面討論及分析區

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
North Korea's top newspaper, the Rodong Sinmun, splashed photos of Kim Jong Un's unprecedented visit to Singapore on Wednesday, including his walking tour of the glamorous city. CNN correspondent Will Ripley, who has traveled to North Korea nearly 20 times, called the images "extraordinary."

原來民國復興個撚樣
其實每國元首都唔係咩fd底 俄 中 伊就美國刻意放上枱面做敵對
加仔 其實唔妥極你都唔敢出口屌
德仔 話晒歐洲大佬 同你支笛好鳩冇飛屎姐 但nato 就畀侵伯屌上心口 雖然未夠期 但有啲小國都跟足 美國唔放錢唔撚玩 德國係nato都冇大影響力
你覺得侵畀人拉落馬 應該咁講 由經濟 同外交 基本上佢做到張前幾位做唔到 或者冇咁多 拉落馬咪再選囉 有問題 仲有唔同種族失業率係美國而家最低點 你睇班話佢歧視撚都唔敢大大聲屌
加埋對手老太婆爆唔小野 其實拉返落黎唔係咩好事
【香港時間12:42】
兩人短暫散步後分開

【香港時間12:38】
特朗普與金正恩午餐後在小徑漫步,雙方臉帶微笑。特朗普再次向記者稱會談氣氛良好,比外界預期更好
彩色頭版
連我地啲人都覺得呢次好轟動
對長期俾勞動黨教導美國係侵略者係帝國主義嘅北韓平民黎講
佢地心情究竟會係點
其實北韓個底有幾大幾多 我諗外國最清楚都得中俄 南韓美國都係估字 但核發展係最估佢唔到
Trump: A lot of progress
比預期更好
金仔個笑容好親切
美國夠有幾萬部係沙漠度啦
美國嗰啲係F14,F15,F16
你嗰啲係殲-6殲-7
到時南泡企業大舉北上
技術唔係問題啦
爺爺九歲畀小日本殺了
侵仲show埋佢架靚車俾金仔睇 金仔口水都流埋出黎
佢架車高度機密黎 咁都肯俾金仔睇

條on9
nowtv 條主持 翻譯錯哂
南泡 美帝 日本 呢三國已經絕頂
你用緊既家電 差唔多佢地出

冇得輸 特別日本企業 佢地海外業務佢投放時間你完全覺得佢地領先唔小地方

當年八幾年 同你講去菲 印 越南呢啲地方開廠 唔係獨孤一味玩支那 咁短視
有老外影到北韓有benz 不過唔知邊個高層揸
驚乜 你睇完都抄唔撚到
同金仔講 你跟我 你架專機最遠去到南美洲
progress 譯做成果
better than anyone expected 譯做 好過一般人既期望
侵侵俾唔俾金仔睇埋個核按鈕gip呢?
開放俾韓美日夠曬啦
贏国有13億市場,唔洗入去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞