[集中討論] 12/06 侵與金仔 會面討論及分析區

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
中國係呢一刻仲用到朝鮮牌救中興,係美朝會議仲有影響力,所以大問題唔會解決到,最多只係口頭承諾,搏美國放寬制裁
欲加之罪何患無辭
所以Florida班古巴人咪屌鳩Obama
而家中國響枱面掌權嘅人
基本上係文革時期長大
即係話無讀過咩書
無知識
小學程度
有用嘅大學生都已經響六四死哂
身唔死心都死
呢十幾億人只會跌入中等國家收入陷阱
智慧?無番幾百年都浸唔番出嚟架
你估鍊鐵呀
你講咩呀
黑人係有少少privilege 架啦
受左咁多年歧視係咪唔可以放旗呀
其實trump同金正恩驚唔驚自己住既酒店比當局安裝左監聽或者監視器
佢地會搵自己d特工check過先住啦
唔好唔記得 八年前黑鬼上台
金仔已經話左想同美國傾 仲叫洛文同個力架總統講
但個力架完全無視 先搞到今日咁
本身有核武就係當防禦國家本錢 如果美國肯照 應該經濟 環境 技術 同 國防絕對有大提升 加上南韓跟美國咁多年 我唔覺意跟住中國多年既北韓有變化 另外侵伯係信中已認佢政權 其實美國唔care你點選條友出黎 最緊要你buy我果套 你選到柒頭都唔緊要 唔好似菲印兩條撚樣跳出跳入
北韓如果靠美國 佢同南韓關係絕對令佢經濟發展速度快過中國 係亞太戰略上 更有圍堵中國部署既一環
跟美國係有著數過中國 一個咁多跟班 仲要你隔離鄰舍 一個得你一個跟班 失勢可能都唔係美國 關係撇唔清 但最小靠攏美國係最上策
你點知Trump 講邊句真邊句假先?
所以咪揀新加坡囉,政治中立做乜要監視
呢個世界歷史留名嘅舞台上
邊個唔想亮相
刁帝
最大粒嗰個無料扮四條先係問題所在
李克強有讀過書又點 咪又係俾佢架空
其實背後好多人好多事都同時發生緊,分分鐘會面之前已經傾好哂
元首見面只係confirm多次,畫隻龜就當係架啦
金仔死lur住見,話唔定真係搞掂都唔定
下?選擇?你on9?
要傾既前面d細已經傾好數,大家做場戲比記者睇啫
替金仔擔心,金仔應該想棄中靠美,之前中國仲想用佢丫哥搞佢,但俾中國搞返轉頭既機會都幾大
司徒華係地下共產黨黎
香港人選擇左啲咩
食兩家茶禮
叫洛文幫手 就大獲啦 成件事咪錯哂
一定係雙方下級官員傾好,上面又同意先搞啦,唔係開會都晒氣,如果有野改理論都唔會太多。

唔係次次都G7咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞